13 oktober 2009

Het Nationaal Omroepcongres van Broadcast Press

Datum & tijd

2009-10-13 10:30:00

Het Nationaal Omroepcongres staat in het teken van het bouwen van bruggen tussen verschillende mediatypen, waarbij televisie een terugkerend onderdeel is. Met o.a.: Peter Bazalgette (Sony/ex-Endemol), Jan-Willem Sanders (Ilse Media), Bas van Berkestijn (Woedend! Communicatiedingen en W! Games) en Virginia Mouseler (The Wit).

De scheidslijnen tussen de diverse mediawerelden zijn aan het vervagen. De ‘traditionele’ rolverdeling staat als nooit tevoren onder druk en nieuwe digitale initiatieven knagen aan de pijlers van menig mediabedrijf. Hoe de mediaconsumptie er op middellange termijn uitziet, is hierdoor vandaag de dag steeds lastiger te duiden. Willen we echter met z’n allen enigszins klaar zijn voor de toekomst, dan is het kijken buiten de vertrouwde kaders een must.

Vernieuwde opzet!
Mede door de vernieuwde opzet met een plenair gedeelte en een parallelsessie belooft het een programma te worden vol informatie, inspiratie en interactie.

Kijk op website van het Nationaal Omroepcongres voor meer informatie over de sprekers, het programma en om je in te schrijven.