11 november 2008

HD Dagen update

Datum & tijd

2008-11-11 14:00:00

Benieuwd naar de ontwikkelingen op het vlak van HDTV in Nederland? En wat zijn de meest in het oog springende Nederlandse HD producties van de afgelopen tijd? Kom dan naar de HDDagen update.


Op 11 november a.s. wordt een update-conferentie georganiseerd rond de introductie van HDTV in Nederland. De conferentie vindt plaats van 14.00 – 18.00 uur bij Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Het programma blikt terug op de ontwikkelingen sinds de vorige editie van de HD dagen in maart 2008 en kijkt vooruit naar de verwachtingen voor 2009 op het gebied van de introductie van HDTV in Nederland. Daarnaast zullen de in maart aangekondigde HD Awards 2008 worden uitgereikt. De bijeenkomst wordt georganiseerd door iMMovator in samenwerking met Astra Benelux, CanalDigitaal, Sony, Philips en Cinevideogroup.


De update-conferentie geeft vervolg aan de HD Dagen die in maart 2008 zijn georganiseerd. Meer informatie over de bijeenkomsten in maart treft u op de verslagpagina van iMMovator. De presentaties zijn nog te beluisteren via het Mediacentrum van iMMovator. Meer informatie over de HD Awards vindt u op de site van HD Awards.


De bijeenkomst wordt georganiseerd bij Beeld en Geluid. Gezien het beperkt aantal plaatsen is toegang beperkt en alleen mogelijk op uitnodigingsbasis. Genodigden kunnen hun deelname bevestigen via de link in de email die zij hebben ontvangen. Indien u graag een uitnodiging wilt ontvangen, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via de website. Uw aanmelding is echter nog geen garantie voor een toegangskaart. U wordt op een reservelijst geplaatst. In de week van 3 november worden de definitieve uitnodigingen verstuurd.