16 november 2010

GfK Reality Check – Entertainment-on-demand

Datum & tijd

2010-11-16 13:30:00

De feiten, trends en strategische inzichten
GfK organiseert op 16 november een Reality Check: Entertainment on demand. Bij het beleven van entertainment gaat het de consument niet langer om het bezit ervan. Consumenten willen toegang. Muziek, film en games op elk gewenst moment en op elke locatie. Kortom: entertainment-on-demand. Leden van iMMovator kunnen gebruik maken van een kortingsactie bij inschrijving!

Nieuwe streaming- en mobiele diensten ontsluiten in toenemende mate muziek, film en games. Maar hoe gaat de consument nu werkelijk consumeren en waar wil hij wel en waar wil hij niet voor betalen? Hoe dient de entertainmentproducent te anticiperen op deze on-demand-wensen? En hoe worden nieuwe modellen uiteindelijk verdienmodellen?

De seminarmiddag Reality Check schept duidelijkheid in de ontwikkelingen op het gebied van on-demand-entertainment.

GfK Retail and Technology vindt plaats in Amstelveen. Toegang tot Reality Check kost €199,- excl. BTW per persoon. Voor relaties van iMMovator geldt dat een tweede persoon gratis toegang krijgt. Registreren voor twee personen kan hier. U kunt dan het onderstaande inschrijfformulier volledig invullen en verzenden door op de verzend-knop te klikken. U ontvangt automatisch een bevestiging van uw registratie.

Vanaf 1 november 2010 is annulering niet meer mogelijk. Wel kunt u uw toegangskaart overdragen aan een ander. Let op! Alle velden zijn verplicht.