16 mei 2011

Gerd Leonhard spreekt op de eerste bijeenkomst ICT & Media Netwerk Almere

Datum & tijd

2011-05-16 15:15:00

IMMovator organiseert van 16 t/m 19 mei de Media Future Week in Almere. Één van de keynote speakers is mediafuturist Gerd Leonhard. Een spreker die ook voor ondernemers een bijzonder interessant verhaal te vertellen heeft. Tijdens de eerste (gratis) bijeenkomt van het ICT & Media Netwerk Almere houdt Gerd Leonhard zijn keynote speech voor ondernemers!

Tijdens de Media Future Week komen studenten, docenten, lectoren en jonge professionals van vijf media & entertainment opleidingen samen om zich te verdiepen in de toekomst van de media. Vier dagen lang werken studenten in groepen aan een crossmediale case in het WTC Alnovum in Almere.


Gerd Leonhard
Speciaal voor de Media Future Week komt Gerd Leonhard naar Nederland. Gerd Leonhard is Media Futurist, auteur en CEO van The Futures Agency. Hij wordt wereldwijd gezien als een leidend expert in de crossmediasector. Gerd komt oorspronkelijk uit de muziekbusiness en begon als professioneel gitarist. In de jaren ´90 richtte hij zijn eigen internetbedrijf op en maakte zo de .com-bubbel van dichtbij mee. Met zijn ervaringen uit deze tijd ging Gerd zich richten op het adviseren van bedrijven en werd een wereldwijd leidend mediafuturist.

Op maandagmiddag van 14.45 (inloop vanaf 14.15) - 16.00 uur wordt een eerste netwerkbijeenkomst in Almere georganiseerd voor ICT & Media ondernemers waar Gerd Leonhard zijn verhaal houdt. Om 16.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel.Inschrijven
IMMovatorleden kunnen zich hieronder gratis aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst in Almere. Bent u geen lid van het iMMovatornetwerk? U kunt zich dan aanmelden door een mail met uw gegevens te sturen naar Angelina van Vulpen. U kunt zich uiteraard ook registreren voor het iMMovatornetwerk, en u via deze pagina inschrijven. U blijft dan ook op de hoogte van de evenementen die iMMovator organiseert.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het nieuwe ICT & Media Netwerk in Almere dat komende periode wordt opgezet. Almere heeft ICT & Media als een van de kansrijke groeisectoren gekozen en ambieert op dit gebied een voorbeeldrol. Er zullen voor het ICT & Media Netwerk Almere diverse workshops georganiseerd worden. De volgende twee bijeenkomsten staan gepland op 25 mei (Diensten innovatie) en 9 juni (Klantervaring). Meer informatie over de bijeenkomsten wordt later bekend gemaakt via de iMMovator website en de EDBA website.