22 september 2016

Ga mee met de Hollandse Delegatie naar NEXT Festival in Hamburg!

Tickets €600,-

Datum & tijd

2016-09-22 07:00:00

NEXT Hamburg, Duitsland

Van 22 tot 23 september is Hamburg de trekpleister voor de muziek, digital, business en creatieve industrie. Nieuwe bandjes en interessante sessies rondom muziek vind je op het Reeperbahn Festival, dé hotspot voor de muziek industrie. NEXT Conference is de plek waar gekeken wordt naar digitale transformatie en de invloed op populaire cultuur, met sprekers van o.a. Google, Facebook en ZDF. Meer dan 5.000 professionals strijken neer in Hamburg om zich twee dagen te laten onderdompelen in de wereld van morgen: wat gaat ons gedrag beïnvloeden en wat betekent dit voor jouw business? Bekijk hier het volledige programma.

Kortom: Hamburg is 22-23 september the place to be om je bedrijf op de internationale kaart van de digital en muziekindustrie te zetten! 

Een Nederlandse delegatie van creatieve bedrijven en start-ups reist onder de vlag van Creative Holland naar Hamburg om deel te nemen aan de NEXT Conference en het Reeperbahn Festival. Nederland is namelijk het focus land van NEXT en Reeperbahn. In inspirerende keynotes, een Dutch Digital Impact Sessie en een Hollandse borrel zullen we laten zien waar de Nederlandse creatieve industrie voor staat.

Profiteer van korting!

Speciaal voor Nederlandse bezoekers biedt NEXT Conference een korting aan op de ticket prijs. In plaats van €600,- betaal je €495,- voor toegang tot NEXT. Schrijf je in via deze link om gebruik te maken van de korting.

Creative Holland @NEXT Conference

NEXT is de plek bij uitstek om Nederland neer te zetten als land met een sterke digitale en creatieve industrie. Daarom gaan twaalf bedrijven onder coördinatie van iMMovator naar NEXT om de Nederlandse creatieve industrie in de spotlight te zetten. De volgende bedrijven maken onderdeel uit van de delegatie:

 • MediaMonks – creatief, digital productiebureau, pionier op gebied van Virtual Reality
 • Info.nl – full service agency voor digitale platforms
 • Spinnin’ Records – ‘s werelds grootste dance record label met 15 miljoen online volgers
 • 3DUniversum - maakt 3Dscanning makkelijk
 • Chordify - gratis online muziek dienst die muziek vertaalt naar akkoorden
 • Gigstarter –marktplaats voor het boeken van livemuziek
 • Fuga – manage, distribueer en promoot je muziek
 • Veejays.com – design en productie van visuals voor club nights, festivals en fashion shows
 • Dropstuff – design studio gespecialiseerd in publieke schermen en virtual reality
 • Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid – het media archief van Nederland
 • Triple IT - innovatief techbedrijf, gedreven door human technology

Nederlandse sprekers @ NEXT

Vanuit de delegatie worden een aantal presentaties verzorgt tijdens het plenaire NEXT-programma. Twee Nederlandse ondernemers staan als keynote speaker op het podium bij NEXT. Ondernemer Robert Overweg spreekt donderdagmiddag om 17.45 uur. Robert smelt de fysieke en virtuele wereld samen door te experimenteren met verschillende technieken. Daarnaast maakt hij als lead concept en innovatie bij Triple IT scherpe concepten en strategieën voor topmerken zoals Vodafone en RTL. In zijn keynote speech op NEXT gaat hij in op zijn ervaringen op het gebied van interactie met technologie - chatbots en VR. Nieuwe inzichten gegarandeerd! 

Daarnaast verzorgen 3DUniversum en Dropstuff spraakmakende demonstraties tijdens het hoofdprogramma. Het innovatieve Nederlandse bedrijf 3DUniversum (3DU) laat een spectaculaire demonstratie zien van hun real-time 3D mobile scanning en recognition software. Een game changer applicatie voor retail, zorg en makelaardij. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat je als gebruiker 3D werelden en objecten kunt scannen, bekijken en ermee kunt interacteren. Het biedt talloze mogelijkheden om maatschappelijke problemen aan te pakken met een compleet nieuwe manier van denken. Dropstuff toont haar Big-Art ride waarbij spelers uit verschillende steden real-time tegen elkaar strijden in een VR-game.

Dutch Digital Impact Session

Daarnaast staat er één sessie van NEXT helemaal in het teken van Dutch Digital Impact. Op vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur presenteren verschillende Nederlande bedrijven hun spraakmakende cases rondom digitale strategie, 3D scanning, Virtual Reality en nieuwe muziek diensten. Hoe helpen Nederlandse bedrijven merken om nieuwe technieken in te zetten bij het vertellen van hun verhaal? Hoe kunnen merken gebruik maken van de diensten die door jonge Nederlandse bedrijven worden aangeboden? En hoe maken Nederlandse bedrijven de digitale shift? Luister naar de inspirerende verhalen van MediaMonks, Spinnin’Records, Gigstarter, Fuga, Veejays.com, Chordify, Info.nl, Beeld en Geluid, Dropstuff en 3Duniversum. Naast presentaties van spraakmakende projecten vindt er ook een demosessie plaats met matchmaking.

Closing Party powered by Creative Holland

Na dagen opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen op NEXT en het ontdekken van nieuwe artiesten op het Reeperbahn Festival is het vrijdag bijna tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat je bij de closing drinks bent geweest in het NIO restaurant. Met bier, Nederlandse hapjes, muziek en veel netwerkmogelijkheden. Proost! 

Word ook Creative Holland Delegate

Wil je je aansluiten bij de Creative Holland Delegatie? Speciaal voor Nederlandse bezoekers biedt NEXT Conference een korting aan op de ticket prijs. In plaats van €600,- betaal je €495,- voor toegang tot NEXT. Schrijf je in via deze link om gebruik te maken van de korting. Meld je daarnaast via next@immovator.nl om te horen hoe je je bij de Nederlandse Delegatie kunt voegen.