10 december 2019

Expertsessie: Radio – yesterday, today and tomorrow

Tickets €35,- (50% korting voor studenten)

Datum & tijd

Dinsdag 10 december, 11:30-13:00 uur

Voorafgaand aan het ‘Cross Media Café – FutureFM’ organiseren we, in samenwerking met Beeld en Geluid, een expertsessie met David Lloyd en Matt Deegan. In de expertsessie staat de geschiedenis, aanwezigheid en de toekomst van radio centraal.

David Lloyd heeft een passie voor het medium. Hij is al 35 jaar actief in de radiowereld in het Verenigd Koninkrijk en is op de hoogte van elke verandering en uitdaging van het medium. Eerder dit jaar verscheen zijn boek ‘Radio Secrets’, een gids met tips voor het presenteren en produceren van krachtige inhoud voor broadcast en podcast. Daarnaast maakt hij wekelijks twee podcasts:

In deze expertsessie geeft hij een frisse eigentijdse kijk op de technieken waar de omroepen en podcasters vandaag de dag een beroep op doen. Van strakke muziekradio tot authenticiteit, double acts, luisterbereidheid, ontbijtshows en interviews.

Matt Deegan loopt voorop in de veranderende wereld van de radio. Matt is oprichter en creatief directeur van het nieuwe media- en radio-adviesbureau Folder Media. Hij helpt bij het ontwikkelen van nieuwe bedrijven voor Folder en adviseert Britse radio- en entertainmentbedrijven over de groei en ontwikkeling van hun bedrijf. Bij Folder Media heeft Matt geholpen bij het opzetten van drie verschillende projecten: MuxCo, Fun Kids en Folder&Co. Buiten Folder Media mede-ontwikkelde hij ook: de British Podcast Awards, de Next Radio Conference en de Podcast Live events serie.

Deze expertsessie is in het Engels.