12 april 2010

Dutch Media Hub op de NAB Show 2010

Datum & tijd

2010-04-12 10:00:00

Het project Dutch Media Hub zal zich dit jaar aan de internationale media industrie presenteren op de NAB Show in Las Vegas. De NAB, de grootste internationale beurs voor contentbewerking, opslag en distributie, wordt dit jaar gehouden van 12 tot en met 15 april in Las Vegas.  Tevens vindt er aansluitend een handelsmissie plaats, waar nog enkele plaatsen beschikbaar voor zijn. 

 De voorbereidingen voor de NAB zijn in volle gang. Ons standnummer is inmiddels bekend, u kunt Dutch Media Hub vinden op standnummer SU2608 in de South Upper Hall, Content Central Pavilion.


Economische missie
Aansluitend aan de NAB organiseert Dutch Media Hub in samenwerking met de Provincie Noord-Holland een tweedaagse economische missie naar Los Angeles. Op 15 en 16 april zullen bedrijfsbezoeken plaatsvinden naar de grote Amerikaanse studio's.

Het doel van deze meetings is de bedrijven te informeren over de Dutch Media Hub en te bespreken of mogelijk gezamenlijk business kan worden ontwikkeld.

Voor deze economische missie zijn nog enkele plekken beschikbaar! Kosten zijn € 1500,-- per persoon, hierin zitten onder andere de kosten voor het hotel te Los Angeles en de vlucht van Las Vegas naar Los Angeles. Aanmelden voor deze missie kan uiterlijk tot 17 maart. Voor meer informatie, neem contact op met Dutch Media Hub, via contact@dutchmediahub.com .