9 september 2011

Dutch Media Hub op de IBC

Datum & tijd

2011-09-09 13:00:00

Het iMMovator project Dutch Media Hub is ook dit jaar weer te vinden op de IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, van 9 t/m 13 september. Samen met de partners van het project, Enterprise Europe Network en Amsterdam inbusiness is Dutch Media Hub te vinden in Hal 9, stand A20. Op de stand krijgt u de laatste informatie over het project en internationaal zaken doen vanuit Nederland, maar loop ook gerust langs voor een kop koffie, een stroopwafel of kom borrelen tijdens de happy hours.

Dutch Media Hub stand
Op de DMH stand wordt elke dag een inhoudelijk programma georganiseerd in het theater op de stand. Elke ochtend wordt er een pitchsessie gehouden met Nederlandse bedrijven en in de middag staat een interessante keynote speaker geprogrammeerd over wisselende onderwerpen (namen worden later bekend gemaakt). Maar ook voor internationale matchmaking sessies in samenwerking met Enterprise Europe Network en een 'Best of IBC' tour  moet u bij de stand (Hal 9, A20) van Dutch Media Hub zijn.

Heeft u nog geen kaart voor de beurs? Schrijf in via deze link, als gast van de Dutch Media Hub, met Exhibition Visitor Passcode 15853

Connected TV Tour
De IBC staat voor de deur, en dit jaar is Connected TV een van de grote thema’s. Het aanbod is overweldigend! Wilt u in een paar uur even helemaal bijgepraat worden? Doe dan mee aan de ‘Connected TV’ tour die Peter Olsthoorn (Netkwesties) op maandag 12 september verzorgt. Hij zal op IBC alles bekijken wat met Connect TV te maken heeft en dat samenvatten in een anderhalf á twee uur durende rondleiding langs de hoogtepunten. Schrijf u hier in.

Over Dutch Media Hub
Dutch Media Hub bundelt verscheidene creatieve-, media- en facilitaire bedrijven om zo de ‘Digital Gateway to Europe’ te worden. Op deze manier wordt Dutch Media Hub een 'one-stop-shopping-center' van waaruit content eigenaren de distributie en opslag van hun content kunnen regelen, maar ook waarde kunnen toevoegen aan hun content (denk aan diensten als ondertiteling, encoding, ingest en transcoding). Op dit moment hebben meer dan dertig partijen zich verbonden aan de Dutch Media Hub. Onder andere AMS-IX, BT, Civolution, Digital Media Center, Park Post, KPN, Technicolor en ODMedia zijn partner van DMH.

Wilt u in contact komen met Dutch Media Hub? Stuur dan een email naar project directeur George Freriks. U kunt ook terecht op de website.

Over IBC
De IBC is de grootste broadcastbeurs van Europa. Het bestaat uit een conferentie waar de belangrijkste personen uit de broadcastwereld spreken en in panels discussiëren en een beurs waar allerlei bedrijven hun activiteiten promoten. Van de Sony's en BBC's van deze wereld tot de kleine innovatieve bedrijfjes, iedereen is aanwezig op de IBC beurs. Dutch Media hub vindt u in hal 9 op stand 9A.20.