27 juni 2014

Dutch Digital Day “Ode to the Transformers”

Tickets €100,-

Datum & tijd

2014-06-27 12:00:00

Undercurrent in Amsterdam

Digitale bureaus hebben verandering in de genen zitten. Vanaf dag één is het hollen om de ontwikkelingen bij te houden en zo het verschil te blijven maken. Dit hebben alle digitale bureaus met elkaar gemeen. En dat schept een band. Daarom presenteert PIBN op 27 juni aanstaande de eerste editie van: DUTCH DIGITAL DAY! Een dag voor en door digitale bureaus. Voor de denkers, de makers, de bouwers, kortom… de transformers! Een dag van inspiratie, innovatie, games, gadgets, codes en digital drugs.

Om de sfeer van dit event alvast neer te zetten is vorige week een teaser film viral gegaan. De komende weken worden de sprekers onthuld. Eén van de eerste sprekers die bekend is gemaakt is Joshua Davis (creative artist uit New York) die zijn visie geeft over „The Art of Creativity” en Gadi Amit (Founder FitBit) die een kijkje in de wereld van wearables geeft. 

Naast de keynotes is er die dag een Innovative Playground waar de laatste browserloze innovaties, gadgets & digital drugs worden getoond en uitgeprobeerd. Wat is Dutch Digital Day immers zonder een Oculus Rift, de nieuwste games, een digital graffiti wall en zo nog meer?

Kaartjes inclusief BBQ & industry party kosten €100,- (voor PIBN leden €75,-). En daar zijn voor de verandering ook nog eens alle drankjes bij inbegrepen. Je bent als Immovator lid van harte uitgenodigd. Dus koop je kaartje & be there!