6 mei 2021

MediaMatters-radioshow: Karin de Groot (ITV Studios Netherlands)

Datum & tijd

Donderdag 6 mei van 16:00-17:00

In de radioshow van MediaMatters is donderdag 6 mei Karin de Groot te gast, de CEO van ITV Studios Netherlands. ITV is een van de grootste productiehuizen in Nederland en bekend van programma’s als The Voice of Holland, Het Perfecte Plaatje en Love Island. Karin is sinds januari 2019 de baas bij ITV Studios. Daarvoor werkte ze onder meer bij IDTV, Net 5 en Endemol.

Bert Kok en Rick van Dijk praten met Karin onder meer over de ontwikkelingen in de tv-wereld en bij ITV Studios. Hoe is het om onder de vleugels te werken van het Britse moederconcern? En hoe wordt daar eigenlijk tegen Nederland aangekeken? Natuurlijk komen ook de gevolgen van de Corona-crisis aan de orde en de mogelijkheden voor samenwerking in de mediasector. Het interview met Karin de Groot is het eerste in een nieuwe reeks gesprekken met mediabazen.

MediaMatters is iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzending is daarna beschikbaar als podcast op Spotify, Apple Podcast en SoundCloud.