20 maart 2013

Digital Maketing Live!

Datum & tijd

2013-03-20 09:00:00

Op 20 en 21 maart zal de tweede editie van Digital Marketing Live! plaatsvinden, het event over online marketing,- advertising en interactive media. Ook dit jaar wordt het een parade van activiteiten zoals doorlopende sessies, happenings, paneldiscussies, workshops en round tables. Twee dagen in het teken van uitwisselen van kennis, tactics, best practices, informatie uit cases en het opdoen van contacten.

Er komen onder andere de volgende sprekers:

Het gehele programma is hier te vinden. 

Thema`s van het evenement

Social
Natuurlijk is social hot! Daarom op Digital Marketing Live twee dagen lang kennis en inspiratie over social media, social media marketing, social search, storytelling, communities en platformen. Campagnes en cases van mooie merken afgewisseld met boeiende sprekerssessies.

Mobile
Krijg hier je update over de laatste ontwikkelingen en insights in de mobile markt, de toepassingen en de mogelijkheden van mobiel, maar ook praktische kennis en inspirerende cases.

Campaigning
Twee dagen lang de beste internationale en nationale creatives over de coolste campagnes van de hottest brands in discussies, interviews en pitches.

Online optimization
Conversion, usability, data. Ga naar huis met nieuwe ideeën om klanttevredenheid te vergroten en je conversie te verhogen.

Digital Advertising
Alles wat je wilt weten over automated trading, RTB, affiliate, display,Search en media inkoop & -planning.

Customer dialogue
Praktische, vernieuwende en inzicht gevende sessies over loyality, multichannel, e-mailmarketing en content.