1 april 2010

Cross Media Masterclass – ‘derde’ geldstromen met e-commerce

Datum & tijd

2010-04-01 16:00:00

De eerste Cross Media Masterclass gaat over ‘derde' geldstromen voor bedrijven, zoals een uitgever die er een winkel op na houdt. Het sluit daarmee aan op het thema van het Cross Media Café van 2 februari 'van medium tot winkel '. In de masterclass wordt verdieping gezocht en is ruimte voor eigen interpretatie en discussie met collega professionals.

LET OP: de datum van deze masterclass is verplaatst naar donderdag 1 april, was dinsdag 2 maart.

In navolging van de succesvolle Cross Media Café´s zal iMMovator in 2010 ook starten met Cross Media Masterclasses. Dit zijn workshops die een paar weken na het Crossmedia Café worden georganiseerd. We pakken het onderwerp, of een deel van het onderwerp en zoeken verdieping en dialoog met professionals die meer met het thema doen of willen doen.

Bron: Flickr, P. Casablance, onder creative commons

De Cross Media Masterclasses worden geleid door deskundigen. Deze Masterclass wordt geleid door Alexandra Jankovic , Spark & Co, ex McKinsey & Company, Lastminute.com en Elsevier Science. En gaat verder in op het Cross Media Café van 2 februari.

 

Facts:
Datum: 1 april 2010
Inloop: 14u30 inloop met koffie/thee
Tijd: 15u-18u
Locatie: Media Academie, Villa Heideheuvel op het Mediapark. De Media Academie heeft eigen parkeerruimte.

Veel organisaties zoeken naar extra geldstromen. Uitgevers hebben traditioneel hun adverteerders en hun abonnementen. Je ziet dat er steeds meer derde geldstromen gezocht worden, onder andere door e-commerce activiteiten. Ook andere bedrijven die een bepaald bereik hebben, kunnen nieuwe geldstromen met e-commerce creëren. Wat zijn de wetmatigheden, succesfactoren en wat werkt absoluut niet?

  • Wat zijn uw mogelijkheden voor nieuwe geldstromen?
  • Benut u deze al? 
  • Wat zijn uw ervaringen? 
  • Waar loopt u mogelijk vast?

Deze onderwerpen zullen aan bod komen tijdens de masterclass. Voor de Cross Media Masterclasses blijft de groep beperkt in omvang om de discussie mogelijk te maken. De Masterclass is gericht op beslissers binnen organisaties. Bij te veel aan inschrijvingen behoudt iMMovator het recht een selectie te maken uit de deelnemers met het oog op de interactie en het programma. Deelname is dit keer kosteloos, wel is inschrijving noodzakelijk.