14 mei 2014

Cross Media Congres

Tickets €275,-

Datum & tijd

2014-05-14 09:00:00

Compagnietheater

Op 14 mei organiseert het Nederlands MediaNetwerk de eerste editie van het Cross Media Congres. Naast het programma vol inspiratie, innovatie en dynamiek zullen ook voor de tweede keer de Cross Media Awards worden uitgereikt.

Thema: New Business

De focus ligt dit jaar op de toekomst  en de jaren van crisis, besparing en reorganisaties worden achtergelaten. Er zullen grote namen uit het media- en marketing/communicatielandschap aanwezig zijn om hun visies en ervaringen te delen. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken en met sprekers van gedachte te wisselen. Met als thema ‘New Business’ belooft het een inspirerende dag te worden. Kijk voor meer informatie over het programma op de website.

Michiel Frackers (Partner Three Circles Ventures, Chairman Dutch Fellows) verzorgt de presentatie van deze dag en verwelkomt onder meer Jacqueline Smit (CEO 538 Group), Diederik Breijer (CEO IPG Mediabrands)  en Ton Rozenstraten (CCO RTL Nederland).

Het programma van het Cross Media Congres start om 11:00 uur en eindigt om 19:00 uur. De uitreiking van de Cross Media Awards vindt  'savonds plaats om 20:30 uur.

Cross Media Awards

Tijdens de Cross Media Awards wordt gepeild hoe Nederland er op cross media gebied voor staat door de presentatie en bekroning van de beste cross media cases. Vorige jaar vond de eerste editie van de Cross Media Awards plaats tijdens het Mediapark Jaarcongres 2013 in Hilversum, met als grote winnaars RTL Nederland (Cross Media Explitant van het Jaar; Cross Media Case van het Jaar).

Aanmelden

Wil je dit congres niet missen? Meld je dan aan via de website!