30 juni 2020

Cross Media Café – Media-CEO’s blikken vooruit

Tickets Gratis

Datum & tijd

Dinsdag 30 juni, van 15:30-16:45 uur

Online event

De coronacrisis heeft enorme gevolgen voor de mediasector. Wat een geweldig mediajaar zou worden, met een aantal grote publieksevents, is nu een jaar van teruglopende reclame inkomsten, geschrapte producties en rigoreuze bezuinigingen. Tegelijkertijd consumeert het publiek meer media in alle vormen dan ooit, komen andere werkprocessen tot stand, en ontstaan er nieuwe digitale initiatieven. Innovatie bloeit onder druk. Hoe gaat het nu en hoe gaat het verder?

Video

Programma

Met veel trots organiseren wij samen met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, een bijzondere vijfde editie van het online Cross Media Café. Dinsdag 30 juni blikt Monique van Dusseldorp vooruit op de toekomst van de Nederlandse mediasector met:

  • Martijn van Dam – lid Raad van Bestuur bij NPO
  • Lennart van der Meulen – Algemeen directeur van VPRO
  • René Delwel – Managing Director bij United
  • Sven Sauvé – CEO van RTL Nederland
  • Georgette Schlick – CEO van Fremantle Nederland en België

Praktische informatie

Het online Cross Media Café is gratis bij te wonen en duurt van 15:30 tot 16:45 uur. Na inschrijving via Eventbrite ontvang je van ons een dag voor de bijeenkomst een e-mail met verdere instructies.

Hopelijk zien we je op 30 juni!

Cross Media Café

Media Perspectives organiseert samen met Beeld en Geluid het Cross Media Café. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar steeds de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, in de breedste zin van het woord, worden gepresenteerd. Met de Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie om zo de media-industrie een stap verder te brengen.