Cross Media Café
30 juni 2020

Cross Media Café – Stand van zaken Nederlandse mediasector

Tickets Gratis

Datum & tijd

Dinsdag 30 juni, van 15:30-16:30 uur

Online event

De coronacrisis heeft enorm gevolgen voor de mediasector. Wat een geweldig mediajaar zou worden, met een aantal grote publieksevents, is nu een jaar van teruglopende reclame inkomsten, geschrapte producties en rigoreuze bezuinigingen. Hoe gaat het nu en hoe moet het verder?

Deze editie besteden we aandacht aan de stand van zaken van de Nederlandse mediasector. Van 15:30-16:30 uur zijn er drie presentaties.

Praktische informatie

Deelname aan het online Cross Media Café is gratis. We organiseren de bijeenkomst met de technologie van Sceenic Events Solution, een van de winnaars van de innovatie-challenge van het Eurovisie Songfestival. Na inschrijving ontvang je een dag voor de bijeenkomst een persoonlijke toegangslink via een e-mail.

We maken er een interactieve sessie van, hopelijk zien we je op 30 juni!

Interessante cases?

In mei en juni organiseren we vier online bijeenkomsten, steeds een uur lang, met aandacht voor cases die ontstaan zijn sinds de start van de coronacrisis.

Over welke actuele mediainnovatie – uit Nederland maar ook daarbuiten – zou je graag meer willen horen tijdens onze serie online Cross Media Cafés? Tips zijn welkom! Stuur een e-mail naar programmasamensteller Monique van Dusseldorp via monique@vandusseldorp.com

Media Perspectives organiseert samen met Beeld en Geluid het Cross Media Café. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar steeds de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, in de breedste zin van het woord, worden gepresenteerd. Met de Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie om zo de media-industrie een stap verder te brengen.