14 september 2010

Creative Company Conference – Korting voor iMMovator Leden

Datum & tijd

2010-09-14 09:30:00
De Creative Company Conference (CCC) is dé plek waar creatieve ondernemers elkaar op 14 september ontmoeten en van elkaar leren. De kernthema’s zijn: Design thinking, Services Design en Innovatie en ondernemerschap in de creatieve industrie. Met onder meer Scott Belsky (Making Ideas Happen), Paul Graham (Anomaly London) en Oliver King (Engine). Als lid van iMMovator krijgt u €50,- korting op de toegangsprijs.

Op 14 september zal de Philharmonie omgetoverd worden tot een zinderende smeltkroes van creativiteit, innovatie en ondernemerschap met veel internationale topsprekers en veel interactieve workshops en break-outs. En natuurlijk zal er veel gelegenheid zijn om te netwerken met andere creatieve ondernemers, uit reclame, design, internet en entrepreneurs en managers uit het bedrijfsleven die meer willen met creativiteit in innovatie in hun organisatie

Thema’s dit jaar: Design Thinking, Service Design en de vraag hoe creatieve bedrijven en organisaties zichzelf kunnen vernieuwen.


Sprekers zijn onder meer:
  • Scott Belsky van Behance.net en auteur van Making Ideas Happen. Belsky staat in de lijst van de 100 Most Creative People in Business van het Amerikaanse tijdschrift Fast Company. Zijn missie: creatief talent op weg helpen naar succes.
  • Paul Graham, directeur van Anomaly London, een van de meest vernieuwende reclamebureaus in de wereld dat zichzelf opnieuw uitvindt met risicodragende beloningsmodellen en aandeelhouderschappen in nieuwe merken.
  • Oliver King, directeur van Engine, het leidende Britse Service Design bureau dat klanten uit allerlei sectoren helpt bij het verbeteren van de serviceprestatie.
  • Ross Zietz, art director van Threadless, de hippe T-shirts webshop uit Amerika die volledig gebaseerd is op crowdsourcing.
  • Arne van Oosterom, oprichter van Design Thinkers en het internationale Design Thinking netwerk Wenovsky.
  • Roland van der Vorst, directeur van reclamebureau They, uitgeroepen door Ad Age tot het beste kleine reclamebureau ter wereld. Een van de nieuwste projecten van They is de lancering van een eigen Champagne merk.
  • Adrian Hon, oprichter van het Engelse entertainment bedrijf Six to Start, dat vaak genoemd wordt als een van de meest innovatieve en creatieve game bedrijven in de wereld. Zijn topic: transmedia games.

 

Wanneer: 14 september, 9.00 – 19.30 uur
Waar: Philharmonie Haarlem
Kosten: Normaal € 395, speciale prijs voor contacten iMMovator € 345, bestel hier toegangskaarten met korting .

Voor meer informatie over het programma: www.creativecompanyconference.com