1 november 2012

Communicatie Network Event MiXM!

Datum & tijd

2012-11-01 11:00:00

Donderdag 1 november vindt het jaarlijkse Communicatie Network Event MiXM! plaats. Het event waar professionals van vandaag ‘mixen’ met de professionals van morgen. MiXM! is volledig opgezet door enthousiaste studenten van de opleiding Communicatie van Hogeschool Inholland. Met onder meer sprekers van RTL, Libelle, Q-music, Boomerang, T-Mobile, KPN en 538.

Inspirerend programma op drie locaties
Voorheen vond MiXM! alleen plaats bij Hogeschool Inholland Diemen, maar dit vanaf jaar vind het evenement ook tegelijkertijd plaats bij de locaties Den Haag en Rotterdam. Tijdens MiXM! staan de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de communicatiebranche centraal. Spannende stands, uitdagende workshops en interessante gastsprekers uit de communicatiewereld vullen de dag. Zo verwelkomt MiXM onder andere als gastspreker Jasper de Vries van Q-music, terwijl Boomerang Create het geheim achter inhaakreclames uitlegt en Kees Kroot je versteld laat staan over de invloed van muziek in commercials. In de tussentijd kunt u onder andere Windows 8 bekijken of netwerken met studenten tijdens de netwerkborrel.

Het gehele evenement is opgezet door eerstejaars Communicatie studenten van Hogeschool Inholland. De studenten zijn in september gestart met hun studie en hebben het voor elkaar gekregen om binnen zeer korte tijd een spectaculair evenement te organiseren. Hogeschool Inholland is een netwerkhogeschool en streeft er daarom naar om studenten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk als ware professionals te leren netwerken.

Meer informatie en inschrijven

Het event is donderdag 1 november vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de communicatiebranche. Kijk voor het meest actuele overzicht en aanmelden op www.mixm.nl