5 februari 2010

Canada ICT Seminar – Digitale Media & Gaming

Datum & tijd

2010-02-05 10:30:00

De Canadese Ambassade organiseert samen met Ernst & Young op vrijdag 5 februari 2010 een business-to-business seminar voor ICT- bedrijven in Nederland die actief zijn in de digitale media en gaming. Tijdens dit seminar wordt u op de hoogte gebracht van de huidige ontwikkelingen van de dynamische ICT-sector in Canada en van de mogelijkheden voor samenwerking tussen Canadese en Nederlandse organisaties.

Canada mag zich wereldleider noemen op het gebied van technologie voor digitale media en games. De Canadese expertise beslaat het gehele spectrum in de multimedia en zij zijn zeer sterk in het bedenken en ontwikkelen van diverse platforms, applicaties en digitale content voor video en computer games.

Canadese sector-expert, Dr. Gerri Sinclair geeft tijdens het seminar een overzicht van de mogelijkheden binnen deze snel groeiende bedrijfstak in Canada. Eric Verhage van het Canadese reclamebureau TAXI Europe zal vervolgens de innovatieve toepassing van digitale media in de reclamewereld belichten. Tenslotte zal een panel van deskundigen reageren op uw vragen over mogelijkheden voor samenwerking met Canadese organisaties. Ook is er de mogelijkheid om een individueel gesprek te houden met een van de sprekers of panelleden. Dit kunt u doorgeven bij uw registratie

Inschrijven
Het seminar wordt gehouden op vrijdag 5 februari van 10.30 tot 14 uur. De locatie is Antonio Vivaldistraat 150 in Amsterdam (Ernst & Young). Inschrijven is gratis. U kunt zich registeren door een e-mail te verzenden aan: Helen Liong . Uiterste registratiedatum voor dit evenement is 29 januari.

Op de website www.canadabusinessday.nl treft u het volledige programma.