5 maart 2015

Café Du Tour

Datum & tijd

2015-03-05 12:00:00

De Flint, Amersfoort

Sport, innovatie en business komen aan bod tijdens het derde Café du Tour dat de KvK, EBU en het businesspeleton Utrecht organiseren op 5 maart in Amersfoort. Na 2 succesvolle edities, staat dit keer de ontwikkeling van het fietsen centraal. 

Wat is Café du Tour?

Dit jaar vindt de start van de Tour de France plaats in Utrecht. In aanloop naar dit ‘grand depart’ organiseren we een aantal  ‘Cafés du Tour’. Tijdens deze bijeenkomsten komen business, innovatie en de liefde voor sport op een inspiratieprikkelende manier samen. In de Cafés gaan innovatieve ondernemers en organisaties uit het hele land op zoek naar nieuwe contacten en marktkansen. Café du Tour is onderdeel van TOURlab Utrecht, een initiatief van de Kamer van Koophandel, Economic Board Utrecht en het Businesspeloton Utrecht.

Koers naar de Toekomst

Sport, innovatie en business! Kom naar Café du Tour op 5 maart in de Flint in Amersfoort.

Na 2 succesvolle edities van Cafe du Tour, staat dit keer de ontwikkeling van het fietsen centraal. Met behulp van high-tech innovaties gaat het fietsen steeds sneller. Het Human Power Team van de TU Delft vertelt over hun snelste fiets-project. De VeloX 3 is tot op de dag van vandaag de snelste mens aangedreven fiets ter wereld! U kunt hem zelfs live bewonderen op de marktplaats. Oud-sprinterskanon Mathieu Hermans heeft het over innovatieve fietskleding van BIOracer; kleding waarin state-of-the-art textielen zorgen voor lichte-, ademende- en aerodynamische wielerkleding.  Richard Plugge, directeur van het wielerteam LottoNL-Jumbo, komt spreken over de relatie tussen sport en business. Verder in het programma; Jan-Paul de Beer van Springlab over het Happy-Biking project waarbij de grootste ‘fietsfrustaties’ in de stad Utrecht worden opgelost en Maarten Fekkers van Nspyre over hun nieuwe Strava project

Meer informatie of direct aanmelden? Klik dan hier.

Een mooie mix die samenkomt tijdens het derde Café du Tour op donderdag 5 maart a.s. in Amersfoort. Tijdens de Cafés komen business, innovatie en de liefde voor sport op een inspiratieprikkelende manier samen. In de bijeenkomsten gaan innovatieve ondernemers en organisaties uit het hele land op zoek naar nieuwe contacten en marktkansen.

Get connected

Aansluitend kunt u naar de Get Connected bijeenkomst van de Economic Board Utrecht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Groen, Gezond, Slim en Internationalisering.

Aanmelden

Meer informatie of direct aanmelden? Klik dan hier.

Fotografie: Bas de Meijer