12 september 2013

Bijeenkomst: MKB aan de slag met Big Data

Datum & tijd

2013-09-12 15:00:00
Wilt u aan de slag met de kansen en mogelijkheden van Big Data, zodat uw bedrijf nog succesvoller wordt? Of heeft u ervaring met Big Data en wilt u die delen? Kom dan naar de bijeenkomst over Big Data speciaal voor MKB-ondernemers op 12 september voor pitches, speed dates en ontmoetingen met collega ondernemers.

U krijgt een unieke kans om in gesprek te gaan met diverse big data bedrijven die actief zijn met spraakherkenning, text mining, visualisatie, simpele en complexe algoritmen, NoSQL, social networks en nog veel meer….. voor het MKB! Alles wat u wilt weten over het ontwikkelen van producten en diensten met big data toepassingen!

Programma

14:00 - 15:00 (programma 1) Opfrissen of informatie inwinnen

Wilt u kennis opdoen of uw kennis over Big Data opfrissen door middel van een aantal korte presentaties? Dan bent u vanaf 14:00 uur van harte welkom.

14:45 - 15:00 (programma 2) Al bekend met Big Data?


Bent u al wat meer bekend met de toepassingen van Big Data? Dan kunt u instromen tussen 14:45 en 15:00 uur

15:00 - 18:00 Gezamenlijk programma

Na de pauze starten we om 15:00 met een aantal pitches van ervaren big data ondernemers en sessies waarin onderzocht wordt hoe ondernemers elkaar kunnen helpen, versterken en geld verdienen in een Big Data cluster. Rond 17:00 sluiten wij af met een netwerkborrel.

Wat kunt u verwachten?

  • U hoort diverse pitches van MKB bedrijven die u voor zijn gegaan en al werken met Big Data. Na de pitches kunt u individueel of in kleine groepen in gesprek gaan met deze ondernemers.
  • U maakt kennis met de mogelijkheden om als MKB-er bij uw ambities met big data ondersteund te worden door het Big Data Value Center in Almere.
  • U kunt de vragen die u heeft voor uw eigen bedrijf pitchen in de groep, zodat u weggaat met antwoorden.
  • U heeft volop mogelijkheid om te netwerken en kennis en ervaring te delen.
Inschrijven
Via deze link kunt u zich inschrijven. Dit kan tot 6 september en is kostenloos. Wees er tijdig bij, gelet op eerdere sessies verwachten we veel belangstelling. Meer informatie vindt u op www.AlmereDataCapital.nl

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Almere DataCapital Network en de Kamer van Koophandel. De bijeenkomst vindt plaats van 14:00 – 18.00 uur in het Big Data Value Center aan de Transistorstraat 7C4 in Almere.