25 februari 2013

Beta Launch Teamventure: hoe samenwerking nieuwe kansen biedt

Datum & tijd

2013-02-25 14:30:00

Op 25 januari zal de bèta launch van TeamVenture plaatsvinden. TeamVenture (een initiatief van Taskforce Innovatie Regio Utrecht) is een marktplaats voor ondernemers en ondernemende professionals om elkaar te vinden.

Na de launch van van TeamVenture organiseert Ground3d in samenwerking met Seats2Meet.com een reeks sessies over 3D printen en het nieuwe maken. Tijdens het programma wordt ingegaan op hoe co-creatie en samenwerking leidt tot innovatie, groeiversnelling en nieuwe business modellen, bekeken vanuit 3D printen.

Het programma bestaat uit vier inspirerende sprekers:


De sprekers zullen ingaan op voorbeelden hoe samenwerking leidt tot nieuwe kansen. 3D printen is bij uitstek een thema waarmee nieuwe vormen van samenwerking mogelijk worden. Je zal zelf kansen een slag dichterbij halen door met mogelijke partners in gesprek te gaan tijdens het zakelijk speeddaten dat ook onderdeel uitmaakt van het programma.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, wel wordt gevraagd naar je kritische mening over de beta launch van TeamVenture.nl.

De bijeenkomst vindt plaats bij Seats2Meet in Utrecht. Het programma start om 15.00 uur en sluit om 17.00 met een netwerkborrel van Seats2Meet onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie over programma en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.