16 september 2013

Best of IBC Tour – middagtour

Datum & tijd

2013-09-16 16:00:00
Van 13 t/m 17 september 2012 vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Het aanbod op deze beurs is overweldigend: met veertien hallen en meer dan 1300 stands is de IBC met recht dé Broadcast beurs van Europa. Om het u makkelijk te maken organiseert iMMovator maandag 16 september een ‘Best of IBC Tour’ waar we u rondleiden langs de hoogtepunten van de beurs.

Doe mee aan de iMMovator ‘Best of IBC tour’ en onder leiding van iMMovator's tourguide Frank Visser wordt u langs de stand met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën gevoerd op deze immense beurs. Tijdens de tour wordt u via koptelefoons bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC, zoals 4k, high frame rate, gamification, videowalls, smart tv’s, advertising networks, ontwikkelingen op gebied van sport en ontwikkelingen in China.

 

 

 

 


Aanmelden

IMMovatorleden kunnen zich hieronder kosteloos aanmelden met hun iMMovatoraccount voor de rondleiding. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 20 personen. Naast deze middagtour (15.00-17.00 uur) organiseren we nog een ochtendtour (10.30-12.30 uur).

Let op: het is ook belangrijk dat u zich als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijgt u toegang tot de beurs! U kunt zich registreren voor de beurs via deze link. Registreren als beursbezoeker is gratis, mits u zich voor 20 augustus registreert. De inschrijving geeft recht op toegang tot alle hallen van de beurs, een gratis tramkaart, maar ook tot bijeenkomsten als de uitreiking van de IBC Awards, Big Screen demos en de ‘’Industry Insight’’ sessies. (Daaronder valt ook de ‘’Games & Screens’’ sessie die we organiseren, waarover hier meer).

.