12 september 2016

Best of IBC Tour 2016 – middagtour

Datum & tijd

2016-09-12 13:00:00

Doe mee aan de iMMovator ‘Best of IBC tour’ onder leiding van iMMovator's tourguide Frank Visser word je langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën gevoerd op deze immense beurs. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC.

Het programma voor de tour wordt de komende weken samengesteld. Heb je suggesties voor te bezoeken stands? Mail ze naar Frank Visser.

Deze tour begint om 15.00 uur vanaf de beursvloer en is om ongeveer 17.00 uur afgelopen. Er is ook een tour op maandagochtend (10.00-12.00 uur), daarvoor kun je je hier inschrijven. 

Aanmelden

Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kunt je registreren voor de beurs via deze link. Tot 15 juli is aanmelding gratis, dus doe het direct!

Extra tours:

Screenforce IBC Tour
In samenwerking met Screenforce organiseren we maandag 12 september een speciale IBC Tour voor media bureaus en adverteerders. Lees hier meer.

Dutch Media Innovators IBC sessie 
De gemeente Amsterdam organiseert in samenwerking met iMMovator een speciale sessie op de IBC, op maandag 12 september vanaf 14 uur. De sessie brengt bedrijven bij elkaar die een leidende rol spelen in hun vakgebied. De bedrijven, die onderdeel uitmaken van het project Dutch Media Innovators, presenteren hun eigen werk, en reflecteren op de internationale mogelijkheden en ontwikkelingen. Lees hier meer