Backstage Stories
4 oktober 2022

Backstage Stories

Tickets 0,- (Gratis)

Datum & tijd

Dinsdag 4 oktober van 11.30 - 12.30 uur

*Onderdeel van de Business Day tijdens Dutch Media Week*

Over dit evenement

Wie bedenkt de opdrachten bij Wie is de Mol? Worden deze getest van tevoren? En hoe gaat het eraan toe op locatie? Tijdens deze Backstage Stories hebben we Aniek Geerdink, Spelredacteur van Wie is de Mol? te gast! Zij neemt ons mee in het creatieve proces en blikt terug op spellen van de afgelopen jaren. Ook hebben we Simon van der Vegt, Head of Projects bij Unbranded te gast. Hij vertelt hoe hun projectbureau werkt en wat ervoor nodig is om de mooie decors van o.a. Voetbal Offside en de MTV Awards te bouwen.

Jamaal Hussein (presentator/maker bij o.a. BNNVARA) gaat op 4 oktober in gesprek met deze mediaprofessionals. Hoe zijn ze in deze functie terecht gekomen? Wat maakt hun werkzaamheden bijzonder? Gaan er wel eens dingen mis? Kortom: hoe gaat het er backstage aan toe?

Backstage Stories is een interactieve sessie, waarbij jij als gast zelf vragen aan de sprekers kan stellen. Bedenk dus vast wat je wil weten en grijp je kans!

Sprekers

  • Aniek Geerdink – Spelredacteur bij Wie is de Mol?. Aniek is een van de creatieve breinen achter alle spannende opdrachten die de kandidaten in het spel moeten uitvoeren. Op locatie is zij verantwoordelijk voor de spellijnen en zorgt ze dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Simon van der Vegt – Head of Projects bij Unbranded. Dit Hilversumse bedrijf maakt decors voor bekende televisieprogramma’s en events zoals de MTV Awards, Marble Mania en Voetbal offside. Simon is verantwoordelijk voor het projectbureau binnen Unbranded en stuurt hierin de collega’s aan. Samen vertalen ze de wensen van een opdrachtgever naar een passend decor.

Praktische informatie

Backstage Stories zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober en is gratis fysiek bij te wonen. De bijeenkomst duurt van 11.30 – 12.30 uur. Er is geen pauze tussendoor. Na afloop staat er een lekkere, gratis lunch klaar!

Het is een interactieve sessie, waarbij jij als gast zelf vragen aan de sprekers kan stellen. Bedenk dus vast wat je wil weten en grijp je kans!

Benieuwd naar andere events van Media Perspectives tijdens de Business Day van Dutch Media Week? Bekijk hier het programma.