1 september 2010

4e AV-netwerkbijeenkomst Brabant “Crossovers in Beeld”

Datum & tijd

2010-09-01 15:30:00
Op woensdag 1 september wordt in 's Hertogenbosch de bijeenkomst Crossovers in Beeld georganiseerd. Raak geïnspireerd door de inzichten, denkwijzen en producties vanuit de recente praktijk en uit uw eigen omgeving. Ontmoet creatieve makers. Ontmoet opdrachtgevers die met hun tijd meewillen. En vooral: vind zelf de kansen voor uw dagelijkse praktijk.

Samen met de steden Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Tilburg investeert de provincie Noord-Brabant in de audiovisuele industrie als kansrijk, creatief cluster. Het thema in ‘s-Hertogenbosch zal zijn “Crossovers in beeld” en draait om de betekenis van AV voor andere sectoren - een tour d'horizon van crossovers. We willen de middag afsluiten met een “Free your mind”-blok. En natuurlijk zal de mogelijkheid om elkaar weer te zien en te netwerken niet ontbreken deze middag!

OPROEP: SHOWCASES GEZOCHT!
Het programma draait om voorbeelden uit de praktijk. Opdrachtgevers uit de wereld van woningbouw, zorg en andere economische sectoren als automotive, food en logistiek beschrijven waar hun wereld zich naar toe beweegt. AV-bedrijven laten zien hoe ze daaraan bijdragen.

Voor de inhoudelijke programmering zijn wij op zoek naar uw input. Heeft u een fantastische showcase? Of heeft u tips of voorbeelden van oplossingen/producties die niet mogen ontbreken bij het thema, mail die dan naar avmakelaar@brabant.nl.

Aanmelden?
Aanmelden kan via www.avimpuls.nl . Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan Crossovers in beeld.