Vacature: Media/LSM Operator bij United

Wil jij graag meewerken aan de montage van een grote diversiteit van Nederlandse televisieprogramma’s? Ben je op zoek naar een baan waar je jouw passie en creativiteit kwijt kunt? En wil je jezelf blijven ontwikkelen tijdens een uniek opleidingsprogramma? Solliciteer dan op deze functie als Media Operator of LSM Operator trainee bij United, in combinatie met het Talent Development Program.

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van televisie- en multimedia projecten. Wij zijn bij live projecten zoals het Champions League voetbal en de Olympische Spelen, staan op Pinkpop en bij grote nationale en internationale concerten en festivals en werken mee aan vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson of Wie is de mol. Met net zoveel plezier werken we dagelijks aan programma’s als Koffietijd en Een Vandaag. Het is maar een kleine greep uit het werkpakket, ons kom je overal tegen! Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Hilversumse Mediapark. Bij ons werken bijna 500 ambitieuze, creatieve en energieke medewerkers en jij kan daar één van worden!

United zoekt op dit moment vooral technisch personeel om ons te ondersteunen op locatie of op ons hoofdkwartier. Wil je samen met je collega’s een mooie bijdrage leveren aan de mooie programma’s die we maken? Houd jij van innovatief denken, snap je processen en werk je graag in een team wat net zo bevlogen en enthousiast is als jij? Dan hebben we uitdagende banen in verschillende richtingen.

Werken op ons hoofdkwartier: 

Het Mediacenter is één van de afdelingen binnen United Postproduction en is het kloppend hart van een groot deel van alle workflows. Hier wordt met zorg de media verwerkt, gecontroleerd en worden de op tape, disc en via glasvezel binnengekomen registraties ontsloten voor browse, metadatering en montage. Hier hebben we plek voor een Media Operator: een dienstverlener en techneut ineen die volgens vastgesteld richtlijnen alle AV-materiaal vlot beschikbaar maakt voor toepassing en verwerking. Een onmisbare spin in het web bij het nabewerken van registraties.

Kennis van Avid, Avid Interplay, FCP, Adobe Premiere, en/of Carbon Coder is een zeer grote pré!

Werken op locatie:

Of wil je liever op locatie werken in een regiewagen of in een vaste studio omgeving met elke dag andere collega’s en wisselende werktijden? Dan is een baan als LSM operator je misschien op het lijf geschreven! Elke dag is anders. Je gaat met meerdere collega’s (soms 10, soms wel 80) naar de studio of de locatie waar de regiewagen op dat moment staat om het betreffende evenement te registreren. Het kan zijn dat er registratie is van een concert waarvan alle content op een server moet komen en alle editsets (die je daar ook hebt geplaatst) bij deze content moeten kunnen. Maar misschien is het ook een van de dagelijkse tv programma’s of een show waar slomotion’s gegeven moeten worden, instarts worden gedaan en een highlight edit op een XT server moet worden gemaakt. Laat je creatieve geest de vrije loop en laat de regisseur versteld staan!!!

Ben je de dag erna vrij maar is er een collega ziek dan zorg je dat ook daar de show wordt gered want zo zit jij wel in elkaar. Besef dat wij een 24/7 bedrijf zijn en dat onregelmatigheid ‘part of the job’ is.

Kies maar! Spreekt een van beide jobs je aan? Solliciteer dan via het Talent Development Program naar een baan bij het tofste mediabedrijf van Hilversum. Naast deze functie(s) werk je één dag in de week aan je kennis en (personal) skills tijdens het Talent Development Program van Media Perspectives. Je verdiept je, samen met je mededeelnemers, in de nieuwste technologieën, multiplatform content en business-vaardigheden, en werkt aan echte opdrachten van mediabedrijven. Ook is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling én breid je je netwerk uit.

Let op: deze vacature is onderdeel van het Talent Development Program van Media Perspectives. Deze functie is alleen te vervullen in combinatie met dit opleidingsprogramma. 

Ben jij geïnteresseerd om als Media of LSM Operator aan de slag te gaan en het team van United te komen versterken? Schrijf je dan in! Tip: voeg vooral je eigen showreel toe aan je inschrijving.