21 maart 2019

Freelance

Inschrijven € 895 (vrij van btw)

Aangeboden door onze partner Hogeschool Utrecht.

Jouw handleiding voor een succesvolle start! Van idee tot businessplan & eigen website. 

Natuurlijk is het ontzettend spannend deze sprong in het diepe te wagen. Want een bestaan als freelancer betekent weinig zekerheid, nieuwe verplichtingen en totale zelfstandigheid.

Hoe begint u aan dit avontuur, wat zijn de formaliteiten en waar scoort u opdrachten? In deze post-hbo cursus Freelance van CCJ Hogeschool Utrecht vindt u antwoorden op deze vragen en meer. Het biedt u een stappenplan om kennis te maken met deze professie. Alles om u klaar te stomen voor die carrière als freelancer!

Dankzij alle benodigde kennis, de vele oefenopdrachten, het bouwen van een eigen website en meer bent u na deze cursus Freelance klaar voor de markt. Dat bespaart u een hoop zelfstandig uitzoekwerk en telefoontjes met de KvK en Belastingdienst.

Meer informatie en inschrijven vindt u op de website van de Hogeschool Utrecht.

 

Voor iedereen die als freelancer aan de slag wil gaan.

De cursus bereidt u voor op uw carrière als freelancer; van idee tot start. Er komt enige theorie aan bod, maar de nadruk ligt op oefenen. Freelancen is een proces van veel vallen en minstens zo vaak opstaan. Zowel de docent als uw medecursisten helpen u om obstakels te overwinnen en op te krabbelen uit de klassieke valkuilen. U krijgt oefenopdrachten die we plenair bespreken.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Wat ben ik waard?
  • Journalistiek versus commercieel schrijven
  • Aan de slag met uw website
  • Administratie, Verplichtingen & Voordelen
  • Uw bedrijfsplan