filmendejesmartphone
22 augustus 2019

Filmen met je smartphone

Geen tot weinig ervaring
Inschrijven € 375,- (excl. BTW)

2 Of the Guys Trainersburo geeft op donderdag 22 augustus 2019 een super interessante trainingsdag ‘Filmen met je Smartphone’.

Smartphones doen qua beeldkwaliteit echt niet meer onder voor de grotere camera’s. Het is een professionele camera, montageset en uitzendplatform ineen. Korte items draaien met je smartphone is, ook in de media, niet langer een no-go area, maar met de hardware en software alleen ben je er niet. Je moet ook monteerbare beelden kunnen draaien, bruikbaar geluid hebben én een verhaal in beeld kunnen vertellen.

Peter Brinkman leert je in 1 dag de basis van het filmen, monteren en storytelling op je smartphone.

Peter: “Hoewel de nieuwe generatie mediamakers zo ongeveer met een smartphone in de hand geboren lijkt, is professioneel video maken toch net iets anders dan “ff een filmpie in elkaar fietsen”. Tijdens deze intensieve dag krijg je inzicht in alle technische mogelijkheden, slimme en handige apps maar vooral ook in; hoe vertel ik mijn verhaal goed in beeld.

Peter Brinkman produceert video’s waarvan hij er veel zelfstandig maakt als camjo. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren honderden, ook internationale, cursisten getraind in het camjovak en het mojovak.

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is en hier nog niet erg ervaren in is.

2 Of The Guys Trainersburo
2 Of The Guys Trainersburo

Deze cursus wordt verzorgd door een van de trainers van 2 Of The Guys Trainersburo