23 januari 2014

Workshop Business Modeling voor Haarlemse ondernemers

Datum & tijd

2014-01-23 14:00:00

Veel ondernemers uit de creatieve industrie houden zich bezig met business concepten voor crossmedia. Een van de belangrijkste vragen die je jezelf dan stelt is: hoe ga ik er geld mee verdienen? Voor Haarlemse ondernemers organiseren Syntens, KvK, de gemeente Haarlem en iMMovator op 23 januari een gratis interactieve workshop Business Modeling. Met o.a. Best practices uit de muziekindustrie.

Programma
14.15 Welkom door Juully Ruyters, Kamer van Koophandel en Irmgard Noordhoek, projectmanager creatieve industrie en innovatie, namens de Gemeente Haarlem.

14.20 uur Inspirerend verhaal van Wes Wierda, lector Media Business Hogeschool Inholland. Bijzondere businessmodellen uit de muziekindustrie en sectoren, wat kunnen we van de best practices leren voor onze eigen business. Wes Wierda is gepromoveerd op het belang en gedrag van muziekuitgevers in de creatieve industrie. Naast zijn lectorwerkzaamheden adviseert hij bedrijven in het aanscherpen van verdienmodellen in de creatieve industrie.

15.00 Aan de slag in groepjes van 4 ondernemers : wat is de toegevoegde waarde van jouw concept en hoe kun je hier geld mee verdienen? Onder leiding van Wes, Irmgard en Juully

16.15 Presentatie van de beste businessmodellen die bedacht zijn aan elkaar.

16.45 Borrel

Inschrijven
Wil je je laten inspireren door best practices uit de muziekindustrie en naar huis met enkele praktische ideeën? Schrijf je in voor deze gratis workshop in Haarlem. Het belooft een leerzame, interactieve sessie te worden. Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 16.

Schrijf je hieronder in met je iMMovator profiel. Heb je nog geen profiel? Maak er dan hier eerst een aan en schrijf je daarna in voor de workshop via deze pagina.

Voor vragen kun je terecht bij juully.ruyters@syntens.nl of bellen 0651529566.

Deze middag komt tot stand met hulp van het EFROproject Crossmedia Innovation in the Media Valley, Gemeente Haarlem, Kamer van Koophandel en iMMovator. Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie