Hero video bootcamp
13 juni 2019

Video bootcamp van Quadia en WeFilm

Tickets Gratis

Datum & tijd

Woensdag 13 juni van 09:00-12:30 uur

Hoe creëert een videostrategie fans in het voice-tijdperk? Kom erachter in deze video bootcamp van Quadia en WeFilm. In tijden waarin klassieke reclame aan impact verliest, is elk bedrijf op zoek naar deelbare content. Online video die zo bijzonder is dat de doelgroep het graag wil zien en zelfs bereid is om te delen. Maar welke succesfactoren liggen eigenlijk aan dit soort content ten grondslag? En hoe zorg je ervoor dat je geen eendagsvliegen maakt, maar content die op lange termijn je merk vooruit helpt? Kortom; hoe breng je als merk je purpose tot leven?

Deze bootcamp wordt geleid door Bas Welling. Hij is managing director van Wefilm. De films van Wefilm hebben online meer dan 400 miljoen mensen bereikt, en zijn gewaardeerd met ruim 150 (inter)nationale awards. Ze werken voor Booking. com, Vodafone, Heineken en Bud Light. Naast zijn werk bij Wefilm is Bas bestuurslid van SIRE en heeft hij een vaste rubriek over creativiteit op BNR Nieuwsradio. In de bootcamp neemt Bas de deelnemers mee door de uitgangspunten die Wefilm hanteert bij het creëren van hun spraakmakende online films.

Net als in de vorige bootcamps van Quadia vult creative director Amnon Bolle het verhaal van de spreker aan. In deze bootcamp toont hij enkele technieken en middelen die tijdens de productie worden gebruikt om het verschil te maken tussen middelmatige en opvallende content.

Programma bootcamp

  • 09:00: Inloop
  • 09:30: Warm-up, Nico Verspaget, Quadia
  • 09:45: Hoe maak je films die iedereen wil zien? Bas Welling, Wefilm
  • 10:30: Coffee break
  • 10:45: Het verschil maken tussen middelmatige en opvallende content, Amnon Bolle, Quadia
  • 12:15: Cooling-down, Nico Verspaget, Quadia
  • 12:30: Lunch

Let op: Er zijn slechts 45 plekken beschikbaar. Vol=Vol. Meer informatie en inschrijven kan via de website van Quadia.