22 maart 2011

TNO – SBIR event ‘Technologie zoekt Ondernemer’

Datum & tijd

2011-03-22 14:30:00

TNO zoekt innovatieve ondernemers in het MKB, die perspectiefvolle productideeën van TNO verder willen ontwikkelen en commercialiseren. In het SBIR programma biedt TNO jaarlijks een aantal productideeën aan. Op 22 maart a.s. worden op de SBIR-bijeenkomst een aantal productideeën gepresenteerd.

Tijdens de bijeenkomst zullen ruim 20 TNO-experts hun productideeën presenteren en toelichten. U kunt ook met hen van gedachten wisselen tijdens de verdiepingssessies. De productideeën variëren van media toepassingen zoals 'zinvol zappen' voor digitale televisie en 'Jeweltweaker', het 3D printen van je eigen sieraden tot producten rondom veiligheid zoals 'onvermoede risico's in kaartbrengen' en 'hydrogel, een effectief brandblusmiddel' en producten rondom constructie en productie (Allstars waterdicht maken, een bouwontwerp testen op toegankelijkheid.

Meer weten of de productideeën? U kunt er hier meer over lezen (pdf).

Naast de ideeën organiseert TNO ook een aantal workshops over actuele onderwerpen voor ondernemers: Het nieuwe werken en Co-creatie. Let op: het aantal deelnemers aan deze workshops is gelimiteerd dus schrijf u snel in waarneer u hieraan wit deelnemen.

Dolf Jansen is de dagvoorzitter en animator van de 'Technologie zoek ondernemer' sessie. Tom van 't Hek zal de middag afsluiten met een inspirerend betoog: Ondernemen is topsport.

Programma

14.30 uur Ontvangst
19.00 uur Afsluiting en borrel

Deze editie van het SBIR Event, onder de titel 'Technologie zoekt Ondernemer', vindt plaats in Papendal bij Arnhem.

Meer informatie en inschrijven op de TNO website