12 oktober 2011

Telecompaper organiseert congres Breedband 2011

Datum & tijd

2011-10-12 10:50:00

Op 12 oktober organiseert TelecomPaper het congres Breedband 2011. Iedereen in Nederland moet een breedbandverbinding hebben en bovendien keuze uit verschillende dienstenleveranciers. Europa stimuleert dat en de Nederlandse markt is een eind op weg. Maar dat leidt tot veel vragen voor de markt, idem dito voor de eindgebruiker.Tijdens Breedband 2011 zullen de sprekers en de bezoekers gezamenlijk inzicht geven in de Nederlandse breedbandmarkt anno 2011 en de ontwikkelingen in de komende jaren.

Het 'rommelt' in breedbandland.

Voldoende aanleiding om u eens goed te laten informeren over de dynamiek in de breedbandmarkt en bij te praten met de collega's uit de markt. Dit kan bij Breedband 2011, waar de o.a. de volgende onderwerpen op de agenda staan:

  • De toekomstige rol van glas in buitengebieden gezien vanuit een financieel perspectief bij de presentatie van Henk Doorenspleet (financieringsmodelen) en vanuit het oogpunt van de initiatiefnem(st)er van B4RN (UK) Lindsey Annison
  • Martijn van Dam zal zijn visie geven over hoe het met breedband in Nederland is gesteld, wat gaat er goed en/of slecht, c.q. wat is voor verbetering vatbaar? Daarna volgt de discussie tussen de sprekers met/voor het publiek over de besproken onderwerpen.
  • Structural separation: Costas Troulos doet uit de doeken hoe het geregeld is in Australie met het NBN project. Wat gaat goed, wat gaat niet goed?
  • Hebben lokale initiatieven een toekomst in Nederland? Robin Berg van LomboxNet vertelt hoe je succesvol kunt zijn in concurrentie met Ziggo en KPN.  
  • ..en nog veel meer.......Kijk op de congressite om het programma te lezen, in te schrijven en kennis te maken met de andere sprekers.

Wanneer, waar en wie
Het Breedband 2011 congres vindt plaats op woensdag 12 oktober in Theater Diligentia in Den Haag. Meer informatie is te vinden op de website van Breedband 2011.