13 juni 2017

TDP Conference Day

Tickets gratis

Datum & tijd

2017-06-13 08:00:00

Twitterzaal – Mediacentrum

Kom 13 juni naar de TDP Conference Day voor een dosis inspiratie, kennis en nieuwe contacten! Hilversum Media Campus heeft negen geweldige sprekers uitgenodigd om je te inspireren met boeiende presentaties over business en innovatie. Van gloednieuwe cases rondom blockchain tot spraakmakende voorbeelden van augmented reality. De TDP Conference Day biedt je in één dag een inkijkje in de Nederlandse media-industrie.

Programma 13 juni

In een dag vullend programma onder leiding van moderator Monique van Dusseldorp presenteren de sprekers in een TedTalk-format hun meest innovatieve concepten. 

09.30 Inloop

10.00 Opening door Hans Lodders, programmamanager van Hilversum Media Campus

10.25 Augumented Reality door Wadie Assal

  • Wadie Assal, Graphics Developer bij NEP The Netherlands, over de manieren waarop NEP Augmented Reality toepast in televisie producties. Wadie specialiseert zich in Augmented Reality en werkt binnen NEP aan het verder ontwikkelen van de technologie. Daarnaast heeft Wadie een master in de Informatica (Universiteit Leiden) met een specialisatie in Kunstmatige Intelligentie.

10.50 Koffiebreak

11.15 Snapchat door Tim van der Wiel

  • Tim van der Wiel, oprichter van GoSpooky, a mobile media company born on Snapchat.

11.40 Innovatie & interactiviteit bij digitale schermen door Nick Boot

  • Nick Boot, Lead Designer bij Ngage Media, een exploitant van grote digitale schermen in de openbare ruimte. Over innovatie, content en interactiviteit op het gebied van digitale schermen in de openbare ruimte. Hoe kunnen we meer relevantie en beleving toevoegen aan de openbare ruimte met behulp van deze schermen?

12.05 Dutch Youtube Gathering door Eelco Kingma

  • Eelco Kingma, oprichter & hoofdorganisator van de Dutch YouTube Gathering.Nadat Eelco in 2010 VidCon tegenkwam, ging hij op zoek naar een dergelijk event in Nederland/Europa, maar kon niks vinden. Daarom besloot hij zelf maar wat op te richten en zo was de DYTG geboren. Hij benaderde verschillende andere bevriende YouTubers om in de zomer van 2010 samen in een park te gaan chillen. Eelco zelf is geboren op 25 September 1984 en is sinds 2007 actief op YouTube met verschillende YouTube kanalen zoals EelcoVlogging (nog steeds zijn nickname), DeEelcoShow en EelcoGaming. Maar als je goed zoekt kan je vast nog meer dingen vinden die hij eigenlijk offline had moeten halen…

12.30 Lunch

13.20 Konekt, big data in de muziek industrie door Nerko Hadziarapovic

  • Nerko Hadziarapovic, ondernemer, docent en programmamaker op het gebied van Marketingcommunicatie, Creatieve Industry and Entrepreneurship aan de Hogeschool Utrecht. Nerko is een Nederlander van Bosnische afkomst, die sinds 1992 in Nederland woont. Hij is Drs. Economie (Universiteit Utrecht) en MA in Strategic Marketing (TiasNimbas). Daarnaast heeft hij een Online Marketing programma gevolgd aan de Santa Clara University in SF. Zijn bedrijf, Konekt, ontwikkelt software gerelateerd aan de Big Data in de muziek industrie. In zijn presentatie zal Nerko jullie meenemen in de wereld van Music Copy Wright, de bijbehorende Black Box en de manier waarop hij en zijn partners dit probleem trachten op te lossen door middel van technologie. Daarnaast zal hij een aantal faalverhalen met jullie delen die te maken hebben met het opzetten van een Startup, zakendoen in Amerika en clichés in het ondernemerschap.

13.45 Cybersecurity door Alain Rees

  • Alain Rees, director Cyber security, accountmanager Motiv ICT Security en docent Risk Assement aan de HvA over de economie van cyber crime. Een heel weekend heeft het ransomware virus de hele wereld in zijn greep gehouden. Bedrijven zijn dagen bezig geweest om de schade te herstellen. De criminelen zijn alweer de volgende verbeterde versie aan het maken en de wereld houdt zijn adem in. Altijd al willen weten hoe cyber criminelen hier geld aan verdienen? Of hoe je geld aan cybercrime kunt verdienen? In een korte presentatie zal Alain Rees, namens Cyber Inc., je alles erover vertellen.

14.10 BOOS en Youtube vs NPO door Leon Zervos

  • Leon Zervos is Webredacteur Spuiten en Slikken bij BNNVARA. 

14.35 Koffiebreak

15.00 Katalysis, blockchain technologie door Eveline Klumpers

  • Eveline Klumpers, oprichter van Katalysis. In juni 2016 is Eveline Klumpers, samen met haar business partner Alex Tran Qui, Katalysis gestart. Katalysis ontwikkeld software op basis van smart contract blockchain technologie met als doel om journalisten te helpen geld te kunnen verdienen aan hun content in digitale tijdperk. Eveline zal uitleggen wat blockchain technologie is en uitleggen hoe Katalysis deze inzet om kwaliteit content over het internet te verspreiden. Eveline heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit, met een master in Marketing Management

15.25 Mirriad, productplacement door Esther Frijns

  • Esther Frijns, is manager projectbureau Branded Content bij RTL, over de werking van Mirriad & productplacement.

15.50 Creativity with Data door Fabian Meeuwisz

  • Fabian Meeuwisz is Data & Digital Partnership Manager bij Sanoma, over de datastrategie van Sanoma.

16.20 Afsluiting + aansluitende borrel

Inschrijving voor de TDP Conference Day is gratis. Stuur een mailtje naar meeting@hilversummediacampus.nl om je op te geven. Er is beperkt plek – ben je van plan om met veel collega’s / medestudenten te komen, neem dan even contact op met Caroline Dutry van Haeften.

Locatie: Twitterzaal – Mediacentrum, Joop van den Endeplein 1, Media Park Hilversum.
Tijden: 10.00 start, 16.00 afsluiting + borrel