24 mei 2011

Syntens organiseert workshop: welke sales methode past het best bij jou?

Datum & tijd

2011-05-24 14:00:00

Als (kleine) ondernemer of ZZP'er werk je vanuit je passie. Je bent creatief, bruist van de ideeën en bouwt aan je netwerk. Maar hoe zorg je dat je ideeën en contacten leiden tot omzet? Hoe zorg je voor commerciële groei? Op 24 mei wordt de workshop gegeven in de Oude Allergeenfabriek in Haarlem.

Veel ondernemers beschouwen commercie niet als hun primaire vakgebied. Ze weten er te weinig van, vinden het daardoor lastig of bouwen zelfs weerstand op. Deze weerstand leidt uiteraard niet tot de gewenste omzetgroei.

De kern van deze workshop is dat de link wordt gelegd tussen omzetgroei en je persoonlijke ontwikkeling. Door meer over jezelf en over commercie te leren, neemt je zelfvertrouwen toe. Je weet wat je te doen staat en gaat dit met zelfvertrouwen doen. Koppel je commerciële groei dus aan je persoonlijke ontwikkeling!

De workshop is een evenement in het kader van het project ‘Nieuwe Energie op de Creatieve As’ in Haarlem. iMMovator werkt hierin samen met de Gemeente Haarlem en Syntens.

U kunt zich gratis inschrijven voor de workshop via de website van Syntens.