26 september 2013

Shopping Today

Datum & tijd

2013-09-26 10:30:00

(E)commerce is topsport en ontwikkelt zich razendsnel. Kom daarom naar Shopping Today (voorheen Thuiswinkel Update) voor de nieuwste ontwikkelingen en grootste uitdagingen binnen (e)commerce en laat u inspireren. Het netwerkcongres voor iedere organisatie die B2C verkoopt bestaat uit een afwisselend dagprogramma met aansprekende plenaire keynote presentatie en parallel sessies.

Op het programma staan de volgende sprekers:

  • Marco Wolters, Director Fashion, Durables & Services Benelux, GfK -  Hoeveel koopt de consument in 2020, online & offline?
  • Dymfke Kuijpers, partner bij McKinsey & Company – Wat is de e-Ambitie van Nederland?
  • Iskander Smit, strategy director Info.nl – Future Touchpoints: Wat is hype en wat is real?
  • Cor Molenaar, Professor eMarketing en Distance Selling aan de RSM, Erasmus Universiteit in Rotterdam – Shopping inspiratie uit de VS
  • Joost Steins Bisschop, Jungle Minds – De Business Models van 2020
  • Ruud Martens, Algemeen Directeur, Independer – Durf te dromen
  • Shikko Nijland, Innopay – Wordt er nog betaald in 2020?

 

Meer informatie over het programma en aanmelden via de website van Shopping Today.

Shopping 2020
Shopping Today is onderdeel van het project Shopping 2020 . Branches en bedrijven hebben te maken met grote veranderingen op het gebied van (online) verkoop van producten en diensten aan consumenten. Denk bijvoorbeeld aan: veranderend consumentengedrag; nieuwe posities in de keten; verschuivingen van omzet; digitalisering van producten en diensten en internationale concurrentie. Hoe shopt de consument online in 2020 en welke acties moeten worden ondernomen op nationaal, branche- en bedrijfsniveau opdat B2C ondernemend Nederland succesvol hier op in kan spelen, nationaal én internationaal?

Thuiswinkel.org heeft het initiatief genomen voor Shopping2020, een onderzoeksprogramma dat toekomstvisie wil ontwikkelen en op basis daarvan een actieplan ontwikkelen over de toekomst van online verkoop van producten en diensten. Het doel van het onderzoeksprogramma Shopping2020 is het ontwikkelen van een toekomstvisie op de online verkoop van producten en diensten in een breed maatschappelijk perspectief.