3 december 2008

Met korting naar het congres Mediaproof

Datum & tijd

2008-12-03 09:00:00

Op 3 december vindt in Spant! te Bussum het congres Mediaproof 2008 plaats. Het congres, georganiseerd door Broadcast Press samen met een aantal gespecialiseerde media-advocaten, is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met mediaregelgeving.

De mediapraktijk is er in 2008 niet gemakkelijker op geworden. Ontwikkelingen gaan zo vlug, dat ook juristen alert moeten blijven. De nieuwe (multi)mediawet, Europese audiovisuele richtlijnen, (her)exploitatie van bestaand materiaal, het clearen van rechten, het is slechts een kleine greep uit de huidige juridische complexiteit. Ofwel: hoe krom kan recht in de praktijk zijn?

Daarom organiseert Broadcast Press samen met een aantal gespecialiseerde media-advocaten een nieuw congres: Mediaproof. Bedoeld voor iedereen die te maken heeft met mediaregelgeving: media- en bedrijfsjuristen, medewerkers van afdelingen juridische zaken en business affairs, producenten, omroepen, uitgevers, kabelaars en programmamakers.

Het programma bestaat ondermeer uit uitleg over de nieuwe mediawet, een aantal praktijkcases en een interactieve paneldiscussie. Broadcast Press wil geen juridische haarkloverij voor insiders, maar een toegankelijk en vooral praktijkgericht congresprogramma, waardoor u wordt geïnformeerd en geïnspireerd. Het hele programma is hier te vinden.

iMMovator mag u als lid een speciale korting aanbieden. Deelname aan Mediaproof 2008 bedraagt normaliter € 599,- iMMovator-leden krijgen echter een speciale korting van € 100,-. Als lid komt u in aanmerking voor deze korting door aan te melden via het iMMovator online inschrijfformulier . De korting geldt alleen voor nieuwe inschrijvingen.

Meer informatie kunt u op de website vinden.