6 september 2019

MediaTalk – WhatsApp docu’s

Tickets €15,- (incl. BTW)

Datum & tijd

Vrijdag 6 september 12:00-13:15

Wereldwijd maken veel organisaties al effectief gebruik van WhatsApp. Een ideale manier om te communiceren met klanten en fans. Denk aan een spraakmemo met het laatste nieuws of een linkje met interessante artikelen. Ook publieke omroep Human ging aan de slag met WhatsApp. De omroep ontwikkelde mini-documentaires speciaal voor online distributie. Daan Kuys vertelt in de lunchsessie op 6 september over hun WhatsApp-dienst.

In 2Doc Kort vertelt een filmmaker van over de hele wereld in 2 minuten over een belangrijke ontwikkeling in de wereld en hoe deze haar/hem persoonlijk raakt. Deze videoberichten ontvang je max. één keer per week. Van droogte in Kaapstad, censuur in China tot Brexit in Noord-Ierland.

Waarom kozen ze voor WhatsApp? Waar moet je rekening mee houden als je video’s voor WhatsApp maakt? Hoe zit het met verzendlijsten en werken verticale, horizontale of vierkante video’s beter? En wat is eigenlijk de verhouding tussen 2Doc Kort en 2Doc? Daan Kuys is vanaf het begin betrokken geweest en brengt je in deze lunchsessie op de hoogte van de ins en outs van docu’s maken voor WhatsApp. Kom jij op 6 september naar de SWITCH op het Media Park?

Programma

12:00-12:15 Inloop met broodjes van Bar Boon

12:15-13:00 Presentatie Daan Kuys

13:00-13:15 Q&A

13:15 Afsluiting