11 mei 2021

MediaTalk – AI in Media: IBM ‘behind the curtains’

Tickets €0,- (Gratis)

Datum & tijd

Dinsdag 11 mei van 12:00-13:00

Artificial Intelligence wordt vaak gezien als een toverstokje; ‘apply some AI’ en het probleem is opgelost! Maar is het wel zo eenvoudig?

Eduardo Barbaro, AI principal bij IBM, neemt ons mee voor een kijkje achter de schermen bij verschillende businesscases. Hij laat zien welke interessante toepassingen er in de media zijn op het gebied van AI. Bijvoorbeeld AI in 5G, content intelligence, sports highlights en value alignment. Ook legt hij uit welke kansen en bedreigingen deze toepassingen met zich meebrengen.

Ben jij benieuwd of AI waardevol kan zijn voor jouw organisatie? En op welke manier je dit het beste kan implementeren? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze (gratis) online MediaTalk!

Programma

  • 12.00 – 12.05: Introductie spreker en thema
  • 12.05 – 12.55: Presentatie inclusief Q&A met de deelnemers
  • 12.55 – 13.00: Wrap up en laatste vragen

Praktische informatie

  • Deze MediaTalk is Engelstalig.
  • De link naar de Zoomsessie ontvang je na inschrijving. Uiteraard krijgen de deelnemers de mogelijkheid om tijdens de sessie vragen te stellen!
  • De sessie is na afloop niet on demand beschikbaar, dus zorg dat je er live bij bent!

 

Over de spreker

Eduardo Barbaro werkt als Lead Data Scientist en Strategy Managing Consultant voor IBM in Amsterdam. Als ervaren Data Scientist helpt hij bedrijven met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe data gedreven oplossingen. Als Strategy Consultant legt hij de focus op het vormen van de datastrategieën van deze bedrijven.