2 maart 2021

MediaTalk: Bouw een audio-community op Clubhouse

Tickets GRATIS

Datum & tijd

Dinsdag 2 maart van 12:00-13:15 uur

Online Zoom sessie

De app Clubhouse, waarmee je een audio-community kunt vormen, is een van de grootste trends van dit moment. Er zijn inmiddels 2 miljoen gebruikers van over de hele wereld en dat aantal groeit gestaag. Wil je lid worden? Dat gaat niet zomaar, de app is voor een exclusief gezelschap beschikbaar.

Maartje Blijleven, oprichter van de ‘Online Community Academy’ en ‘Community Leaders Club’, weet als geen ander hoe je een community start en uitbreidt. Clubhouse trok dan ook meteen haar aandacht en binnen een maand tijd had zij ruim 2400 volgers. Inmiddels is ze een ‘Clubhouse expert’ en geeft ze online masterclasses over het gebruik van de populaire app.

Lid worden van Clubhouse kan alleen als je wordt uitgenodigd door een andere gebruiker. Eenmaal lid, kun je op zoek gaan naar ‘rooms’ binnen je eigen interessegebied, waarin audiogesprekken over dat onderwerp gevoerd worden. Er zijn ontzettend veel niches waarin maximaal 5000 gebruikers tegelijkertijd tijdens deze live sessies kennis uitwisselen. De gesprekken worden niet opgenomen, dus je kunt het naderhand niet terugluisteren.

In de MediaTalk van 2 maart vertelt Maartje hoe je deze informele omgeving op een professionele manier kunt inzetten. Hoe creëer je een online community binnen Clubhouse? Wat moet je juist wel en wat juist niet doen? Maartje heeft de learnings op een rijtje gezet en vertelt hoe je als journalist, programmamaker of marketeer kunt aanhaken op deze nieuwe hype!

 Programma

  • 12.00 – 12.15 uur: Introductie
  • 12.15 – 13.00 uur: Presentatie MediaTalk met Q&A
  • 13.00 – 13.15 uur: Afsluiting

Deze editie zal volledig via Zoom plaatsvinden, de link naar de sessie ontvang je na inschrijving. Uiteraard krijgen de deelnemers de mogelijkheid om tijdens de sessie vragen te stellen!