3 oktober 2010

Media Update organiseert reis naar Mindtrek – Finland

Datum & tijd

2010-10-03 10:00:00

De wereld van digitale media staat niet stil. Een paar keer per jaar is het nodig om even rond te kijken in een nieuwe omgeving en nieuwe ideeën op te doen. Media Update, de nieuws- en informatiedienst voor beleidsmakers in de ICT- en multimediawereld, organiseert van 3-9 oktober 2010 voor de vierde keer een reis naar de Mindtrek conferentie in Finland.

In oktober wordt in Tampere de Mindtrek Conferentie gehouden, een evenement dat diep geworteld is in de Finse digitale mediaindustrie. Vorig jaar werd het 15-jarig bestaan van Mindtrek gevierd. Voor dit evenement is iedereen uit de Finse digitale mediasector aanwezig. Op de conferentie worden keynote speeches, lezingen en workshops gegeven.

Samen met Finse relaties organiseert Media Up­date daarnaast voor de Nederlandse delegatie aparte bijeenkomsten over mediathema's. Zo zullen de conferentiedeelnemers worden uitgenodigd voor een receptie op het stadhuis en voor het gala van de Finse digitale mediaprijzen. Verder wordt onder meer een bijeenkomst georganiseerd over het onderwijs in digitale media door de Tampere School of Arts and Media evenals de Tampere University en enkele andere wetenschappelijke instituten. De studiereis is bedoeld voor mediadocenten, mediaprofessio­nials, en beleidsmakers en -adviseurs met digitale media in hun portefeuille.

Meer informatie

Voor meer informatie leest u de brochure van de reis. Er zijn twee varianten mogelijk: een weekprogramma (3-9 oktober) en een midweekprogramma (5-9 oktober). De kosten voor deelname bedragen € 1045,- per deelnemer voor het midweekprogramma en €  1450, - voor het weekprogramma . Dit is exclusief de vliegreis naar Tampere vv en het transport van en naar de vliegvelden. Voor meer informatie of om in te schrijven kunt u contact opnemen met Jak Boumans en Hans Sleurink