24 april 2012

Matchmakingbijeenkomst Media & ICT

Datum & tijd

2012-04-24 16:00:00

Kom 24 april naar de Matchmakingbijeenkomst Media & ICT van de Topsector Creatieve Industrie en bepaal zelf wat het innovatiecontract Creatieve Industrie voor u kan gaan betekenen en andersom. Deze bijeenkomst is voor partijen die echt aan de slag willen met concrete projecten. Ideeën voor onderzoeksprojecten? Een onderzoeker in huis? Test en experimenteerfaciliteiten nodig? Op 24 april worden onderzoekers en bedrijven aan elkaar verbonden.

Op 2 april wordt het innovatiecontract Creatieve Industrie door minister Verhagen van EL&I getekend. Tijd om ermee aan de slag te gaan en gebruik te gaan maken van de geboden kansen. Op 10 april werd er daarom een informatiebijeenkomst Topsector Creatieve Industrie georganiseerd over hoe u actief betrokken kan zijn bij de uitvoering van het innovatiecontract.

Matchmakingbijeenkomsten
Naar aanleiding van de informatiebijeenkomst organiseren de innovation networks samen met NWO matchmakingbijeenkomsten waarin onderzoekers hun projectvoorstellen kunnen pitchen, bedrijven hun onderzoeksvragen kwijt kunnen, partnerships gebouwd worden. Er zijn aparte bijeenkomsten voor gaming, Media & ICT en Business Innovation.

Meer informatie over de matchmakingsessies is te vinden op de website van NWO. 

Matchmaking Media & ICT
IMMovator en NWO op 24 april een matchmakingbijeenkomst Media & ICT voor partijen die echt aan de slag willen met concrete projecten. Ideeën voor onderzoeksprojecten? Een onderzoeker in huis? Test en experimenteerfaciliteiten nodig? Of juist talentvolle medewerkers laten meedraaien in onderzoek of zelfs laten promoveren? Geen abstracte verhalen, maar concrete projecten!

Bijeenkomst: Topsector Creatieve industrie: matchmakingbijeenkomst Media & ICT
Datum: dinsdag 24 april, 14.30-18.00
Inschrijving: via de website van NWO*

*Heeft u zich eerder al via onze site al ingeschreven via de voorinschrijving? Dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven, wij zorgen dat uw inschrijving verwerkt wordt.