21 maart 2012

Masterclass Succesvolle Financiering: Lean Financiering

Datum & tijd

2012-03-21 15:45:00
Is uw bedrijf nu (écht) gereed voor financiering? Dat is de vraag die u zich moet stellen voordat u intensief naar financiering op zoek gaat. Voldoet u aan de voorwaarden om externe financiering binnen te halen en heeft u alle alternatieve financieringsopties al benut? Hier zal op in worden gegaan bij de masterclass ‘Succesvolle Financiering: Lean Financiering’ op 21 maart in Utrecht.

Dikwijls blijken alternatieve financieringsvormen sneller en goedkoper geld op te leveren. Denk aan leverancierskredieten, een slim debiteurenbeleid, partnerships etc. Ook is het slim om te kijken waar u kosten kunt besparen. Bankiers en investeerders houden er niet van om onnodig geld te verstrekken. Wanneer u deze alternatieven hebt verkend en optimaal hebt benut staat u ook sterker tegenover een bankier of investeerder als u hen nodig hebt voor meer financiering.

Datum: Woensdag 21 maart
Locatie: UtrechtInc, Hogeschool Utrecht, Faculteit Natuur en Techniek, 8e verdieping
Tijd: 15:45 - 20:30 uur  
Kosten: €60

Meer informatie en inschrijven voor deze bijeenkomst via de website van Syntens.

Masterclass Succesvolle Financiering
Deze bijeenkomst is onderdeel van de reeks ‘Succesvolle financiering’. Dit is een intensieve serie resultaatgerichte sessies over het succesvol binnenhalen van financiering. De eerste 3 sessies staan in het teken van inhoudelijke verdieping. ‘Lean Financiering’ is de derde sessie van de reeks. De eerste sessie, ‘De bankier aan boord’ , vindt plaats op 7 maart en de tweede sessie, ‘De investeerder aan boord’, op 14 maart.

De masterclass ‘Succesvolle Financiering’ is een samenwerking van Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden. U kunt zich voor elke sessie afzonderlijk aanmelden. Wanneer u een totaalbeeld wilt van de mogelijkheden om een financieringsvraagstuk slim aan te pakken is het verstandig alle sessies bij te wonen. Na afloop van een sessie staan experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u door te verwijzen naar organisaties die u professionele ondersteuning kunnen bieden. Na de drie sessies bestaat de mogelijkheid u op te geven voor een intensief traject dat u klaar stoomt voor financiering.