8 oktober 2020

Make IT Work: werkgeversmarkt Software Engineering

Datum & tijd

Donderdag 8 oktober 2020, 15.30 - 18.30 uur

Ervaar je moeilijkheden bij het vervullen van ICT-vacatures voor jouw bedrijf of instelling? Het omscholingsprogramma Make IT Work van de Hogeschool van Amsterdam helpt je graag verder. Op 8 oktober 2020 organiseert de Hogeschool van Amsterdam een werkgeversmarkt op het Mediapark in Hilversum.

Aanmelden: www.it-omscholing.nl

De krapte op de ICT-markt is nog altijd een uitdaging voor veel bedrijven en instellingen. De verwachte groei van de ICT-branche met 4,5% in 2020 (bron: ABN-AMRO sectorprognose) zal naar verwachting het tekort verder doen oplopen. De Hogeschool van Amsterdam werkt samen met andere hogescholen in het land om dit probleem op te lossen. Dit doen zij door het omscholingsprogramma Make IT Work aan te bieden.

Waarom Make IT Work?

  • Sinds de start 630 hoogopgeleiden succesvol omgeschoold en verbonden met de arbeidsmarkt;
  • Het slagingspercentage bedraagt 92%;
  • 32% van de deelnemers is vrouw;
  • Sinds 2017 heeft de Hogeschool van Amsterdam een eigen leslocatie op het Mediapark;
  • Is door de Europese Commissie als voorbeeldproject gekenmerkt;
  • Heeft de Promotor Awards 2018 gewonnen, de prijs voor best publiek/private samenwerking.

Wil je op een duurzame en efficiënte wijze jouw ICT-vacatures vervullen? Meld je dan aan voor de werkgeversmarkt van 8 oktober a.s. en maak kennis met aanstormend ICT-talent. Door middel van speeddates heb je de mogelijkheid om een grote groep hoogopgeleide werkzoekenden te spreken die zich in 5 maanden willen te laten omscholen naar een baan in de ICT. De kandidaten hebben de strenge selectieprocedure van Make IT Work doorlopen en zijn op hun beurt op zoek naar een bedrijf dat in hen investeert.

De speeddates hebben als doel om de “klik” te tussen de kandidaten en bedrijven te onderzoeken. De periode na de werkgeversmarkt kun je verder kennismaken met de kandidaten die door jou zijn geselecteerd en die jou hebben geselecteerd. Met een intentieverklaring geef je de uiteindelijke kandidaat of kandidaten de mogelijkheid om bij Make It Work in te stromen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Baukje Siebrecht, via b.siebrecht@hva.nl of 06 11 26 53 06.