4 maart 2009

Light my Fibre

Datum & tijd

2009-03-04 09:30:00

Almere Kennisstad organiseert 4 maart 2009 een conferentie over glasvezel in Nederland, die zich richt op beleidsmakers en het bedrijfsleven: Light My Fibre: glasvezel in de praktijk. Tijdens deze dag worden de bezoekers op de hoogte gehouden van de technologische ontwikkelingen van glasvezel voor verschillende sectoren zoals de zorg, het onderwijs, de creatieve industrie en de woningbouw.

In het ochtendprogramma vertellen sprekers als Ad Scheepbouwer en Annemarie Jorritsma u meer over de laatste ontwikkelingen op glasvezelgebied. In de middag ziet u vervolgens state of the art toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van glasvezel. Dus geen theoretische verhalen maar persoonlijke ervaringen en live voorbeelden op het grote scherm. Ervaar zelf wat er mogelijk is wanneer uw TV of computer is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Klik hier voor het volledige programma.

Light my fibre is interessant voor managers en beleidsmakers binnen maatschappelijke sectoren en het bedrijfsleven. Aanmelding is verplicht; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De conferentie wordt u aangeboden door Almere Kennisstad, de toegang is gratis.