5 februari 2015

Informatiebijeenkomst call Creatieve industrie – Thematisch onderzoek

Tickets Gratis

Datum & tijd

2015-02-05 13:00:00

NWO Den Haag

Op 5 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur vindt bij NWO een informatiebijeenkomst plaats over de call Creatieve industrie - Thematisch onderzoek. Deze call is bedoeld voor onderzoeksvoorstellen op het snijvlak van ICT en geesteswetenschappen.

De bijeenkomst zal worden geopend door Annemarie Bos, directeur NWO Geesteswetenschappen. Sjoerd Meihuizen, programmamanager NWO Chemische en Exacte wetenschappen, geeft een toelichting op de call.

Vervolgens is er ruimte voor onderzoekers om hun voorstellen te presenteren. Zo kunt u advies vragen aan onderzoekers uit andere disciplines en aan vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, of wellicht tot samenwerking komen. Adviseurs van de Kamer van Koophandel zullen aanwezig zijn om u verder te helpen met het vinden van contacten binnen het bedrijfsleven.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden via ci-to@nwo.nl. U kunt via www.nwo.nl/ci alle informatie vinden over de call Creatieve industrie – Thematisch onderzoek en de andere calls die NWO organiseert.