12 mei 2009

ICT Delta

Datum & tijd

2009-05-12 10:00:00

Op 12 mei 2009 vindt in Utrecht ICTDelta plaats, het jaarlijkse event dat wetenschap, bedrijfsleven en overheid bij elkaar brengt om de toekomst van ICT-onderzoek in Nederland te bespreken. Tijdens ICTDelta is er een starters- en innovatiemarkt en worden er interessante demo’s van baanbrekende ICT-projecten getoond.

Tijdens het ICTDelta congres 2009 wordt besproken hoe ICT, als sleuteltechnologie voor innovatie, maximaal kan bijdragen aan de verwezenlijking van de toekomst van een gezond, veilig, duurzaam en welvarend Nederland.

Dit wordt duidelijk gemaakt aan de hand van presentaties, een innovatiemarkt, de startercompetitie van veelbelovende starters voortkomend uit Nederlandse onderzoeks-/ kennisinstellingen en rondetafeldiscussies. Er is een 'speeltuin' met vele Nederlandse innovatieve technologieën en toepassingen en demo’s van baanbrekende ICT-projecten. De ICT Innovatie Platforms (IIP's) geven inzicht in hun activiteiten en ontwikkelingen.

Het evenement wordt afgesloten met een forumdiscussie en de overhandiging van een manifest voor innovatief ICT-onderzoek, ICT2030.nl, aan Maria van der Hoeven, minister van Economische Zaken. Het evenement duurt de hele dag en wordt afgesloten met een borrel.

Kijk op de website van ICTDelta voor het programma.