30 oktober 2014

Hilversum inZZPireert

Datum & tijd

2014-10-30 17:45:00

Op 30 oktober organiseert de gemeente Hilversum in samenwerking met partners opnieuw een ZZP bijeenkomst. Rabobank, Good2Connect, BV Hilversum, Media Werkplaats Hilversum en het Ondernemershuys Hilversum hebben de handen ineen geslagen om een aantrekkelijk programma samen te stellen. Samenwerken is de kracht waar we allen uit putten. Op deze avond kun je naast informatie vergaren en geïnspireerd worden ook uitgebreid netwerken. Vergeet je visitekaartjes dus niet! De vijf partners zijn laagdrempelig aanwezig om je vragen of opmerkingen in ontvangst te nemen en advies te geven. De bijeenkomst wordt gehouden in het voormalig belastingkantoor op het Stationsplein 12 in Hilversum. 

Samen Sterk

Kleine zelfstandigen hebben de moed om te ondernemen en hun deskundigheid in te zetten om inkomen te verdienen. Dat is bewonderenswaardig. Nu het economische tij tegen zit, blijkt dat veel kleine zelfstandigen groot risico lopen. Met deze bijeenkomst wil de gemeente ondernemers een podium bieden om kennis te delen, netwerk te bouwen en ze willen graag weten waar je als kleine zelfstandige tegen aanloopt, wat je nodig hebt en wat de gemeente zou kunnen betekenen. 

Programma

18.45 Inloop
19.15 Start workshops (30 minuten) ronde 1  
20.00 Welkom door dagvoorzitter Willem Davids en kunstzinnig intermezzo  
20.30 Workshops (30 minuten) ronde 2  
21.10 InZZPiratiesessie verzorgd door Onno Aerden  
21.30 Eindwoord door Wethouders Wimar Jaeger en Arjo Klamer  
22.00 Naborrel   

Workshops

Je kunt tijdens de Hilversum InZZPireert bijeenkomst twee workshops bijwonen. Hieronder een overzicht van de workshops die aangeboden worden:

Workshop 1: Elevator Pitch door Jacques-Hein Vermolen.
Wilt u met meer gemak een effectieve elevator pitch presenteren? Klik voor meer informatie: De Elevator Pitch.
 
Workshop 2: Nieuwe Klanten werven door Judith Smits.
Stel jezelf eens voor: Snel en simpel nieuwe klanten aantrekken. Hoe zou jouw bedrijf er dan uitzien? Acquisitie-expert Judith Smits zet zich met haar bedrijf Blue Orange Company in voor ondernemend Nederland, waarbij ze ondernemers traint nieuwe klanten te werven. Judith is specialist in telefonische acquisitie en in effectief netwerken.
    
Workshop 3: Social Business door Orhan Polat.
Slimmer omgaan met social media. 'Verkopen, hoe doe je dat?' - Online Business genereren via Social Media.  In deze workshop leer je slimmer je product/dienst via Social Media inzetten, zodat je bedrijf ‘aantrekkelijk’ wordt voor de nieuwsgierige klant/prospect.  Durf te kiezen! Meer info BusinessRoom Hilversum.

Workshop 4: Wij hebben er zin in! Jij ook? door Mark Postma & Maybritt Larsen.
Weten waar je zin in hebt, met volle energie en focus aan de slag. Doorzettingsvermogen en veerkracht creëren om tegenslagen te overwinnen. In 30 minuten staan de woorden energie en focus centraal. Het resultaat van deze workshop is dat je je bewust bent geworden van jouw persoonlijke energie stijl.Meer informatie op CompanyWax. 

Workshop 5: Ondernemer of freelancer door Dirk Klokke.
Ja en nee; een goed idee moet genoeg zijn om te beginnen, maar een ondernemingsplan helpt je richting geven aan je activiteiten, helpt je de kansen en risico’s te zien en helpt je tijdig te reageren op het onverwachte. Het is dus ook een checklist om vorm te geven aan je eigen plan. Meer informatie op Mediawerkplaats Hilversum.

Je kunt je hier (gratis) aanmelden.

De bijeenkomst is een vervolg op een eerst ZZP bijeenkomst in 2013 - die een overweldigend succes was. Lees hiereen verslag van deze bijeenkomst.