16 april 2009

ECP AV Workshops ‘van camera tot uitzending’

Datum & tijd

2009-04-16 10:00:00

Op donderdag 16 en vrijdag 17 april is het weer zover: ECP, onze partner bij de Cross Media Cafes organiseert de AV Workshops! De derde reeks AV Workshops gaat van start in de Turingzaal van het Wetenschappelijk Centrum Watergraafsmeer in Amsterdam. Centraal thema van beide dagen is de distributie van media content "van camera tot uitzending". Schrijf je nu gratis in!

In oktober organiseerde ECP reeds met succes de workshops in Amsterdam. Het publiek bestond uit medewerkers van facilitaire bedrijven, reclamebureaus en omroeporganisaties. Maar ook de bedrijven die zich steeds vaker zelf actief richten op de multi media markt luisterden aandachtig naar de presentaties.

Het Wetenschappelijk Centrum Watergraafsmeer (WCW) in Amsterdam is een uitstekende plek gebleken om de ECP Workshops te laten plaatsvinden; het is prima bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto en: parkeren is gratis!

Hoofdthema
“Van opname tot uitzending - van camerabuis tot youtube - hoe werkt dat?”
Gezien de snelheid waarmee de veranderingen in de distributie van AV content zich opvolgen bestaat er een groeiende behoefte om op regelmatige basis geïnformeerd te worden. Zo vormen de mogelijkheden van opslag en distributie van digitale content via de digitale snelweg een steeds belangrijker onderdeel binnen de media branche. Cross mediale uitzending, waarbij met name de techniek wordt belicht, is een thema dat velen uit de media branche aanspreekt.

AV Workshops & Tabletops
Uiteraard bestaan er tijdens de Workshops voldoende contactmomenten met de sprekers bijvoorbeeld tijdens de door ECP aangeboden lunch of de table tops.

Onderwerpen en sprekers
Informatie over het volledige programma vindt u op de website workshops.ecpgroup.nl .
Een greep uit de onderwerpen: Rubbish in is rubbish out, workflow door Adobe, HDTV en Social Television.

De toegang tot de workshops is (na registratie) gratis! Voor meer informatie kijk je op workshops.ecpgroup.nl

Over European Communication Projects, www.ecpgroup.nl
European Communication Projects, (ECP), levert audiovisuele faciliteiten en diensten voor cross multimediale projecten zoals broadcast, internet, mobiel, print en events. Met vestigingen in Eindhoven, Amstelveen en op het Media Park in Hilversum vervult ECP voor een groeiend aantal bedrijven en instellingen een spilfunctie in het toenemend aantal audio visuele projecten.