14 november 2011

Dutch Media Hub reis Manchester

Datum & tijd

2011-11-14 15:00:00

Op 15 november organiseert Dutch Media Hub samen met de Nederlandse ambassade in het Verenigd Koninkrijk een bezoek aan Manchester. Op het programma staan onder andere een tour over MediaCity (een groot nieuw mediacomplex) en de BBC studio's, een bezoek aan het Sharp project, een inhoudelijk programma en diverse netwerkmogelijkheden. Bovendien zal Premier Rutte een gedeelte van de reis bijwonen! Deelname aan deze reis is ook mogelijk voor iMMovator leden.

Op 14 november vertrekken we in de loop van de middag naar Manchester en hebben een gezamenlijk diner aldaar. Voor 15 november is het programma als volgt:

  • Briefing
  • Tour over MediaCity, een groot nieuw Mediacomplex en de BBC studio’s
  • Een inhoudelijk programma met bijdrages van diverse sprekers, o.a. Dutch Media Hub
  • Een networking event waarvoor actief en van te voren één op één gesprekken met Engelse bedrijven kunnen worden georganiseerd. NL bedrijven kunnen zich daar presenteren.
  • Bezoek aan het Sharp project. Een grote creatieve en digitale broedplaats van bedrijven.
  • Networking reception


Een gedeelte van het programma zal worden bijgewoond door premier Rutte. Op eigen gelegenheid is ook het Media Festival in Manchester te bezoeken.

Kosten zijn ca € 380,-- exclusief reis- en verblijfkosten. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de reis naar Manchester? Nadere informatie is beschikbaar en op te vragen via visits@dutchmediahub.com.