30 juni 2017

Dutch Digital Day – With great power comes great responsibility

Tickets €100,-

Datum & tijd

2017-06-30 11:30:00

Undercurrent

Batman rekende af met the Joker. Luke Cage ving honderden kogels in zijn strijd tegen corruptie. Nu is het aan alle digitale helden. Met “great power comes great responsibility” roept DDA alle digital heroes op voor hoog beraad op 30 juni! In een tijd van alternative facts, naderende vloedgolven en vergaande vrijheidsverwaarlozing is er nog meer reden om impact te maken. Dat vereist buiten de kaders kijken en risico’s nemen. 

Dutch Digital Day 2017 zal draaien om de impact van digitale superkrachten. Het wordt een dag van inspiratie, innovatie, en ontredderend mooie toepassingen van digital. Compleet gevoed, opgeladen en klaargestoomd voor nieuwe heldendaden zul je terugkijken op een dag die je nooit had willen missen.

Sprekers

In de vorige edities stonden onder andere Bas OrdingJoshua DavisHyperloop en Sam Hashemi. Dit jaar kunnen we de eerste sprekers aankondigen: Yu-Kai Chou (Gamification Expert die middels gamification positieve impact wil maken) en Mandy Smith (Papersmith - die haar creativiteit inzet voor een goed doel). De dag wordt gemodereerd door niemand minder dan Jim Stolze.

Tickets

Tickets zijn inclusief eten én drinken en kosten €100,- .Leden van iMMovator betalen slechts €85,-. 
Koop nu tickets en zorg dat je hét digital event van het jaar niet mist!