21 juni 2019

Dutch Digital Day 2019

Tickets 127,04 Incl korting voor lezers van Mediaperspectives

Datum & tijd

Vrijdag 21 juni, van 13:00 tot 20:30

Dutch Digital Day 2019 georganiseerd door Dutch Digital Agencies

Undercurrent Events B.V, Papaverweg, Amsterdam, Nederland

Achter elke grote verandering schuilt een groot wonder waarom. Deze verandering, die een enorme impact heeft op economie, de maatschappij en de manier waarop we leven, wordt voortgestuwd door anonieme krachten.

En een grote groep oplossingsontwerpers staan klaar om zich te verdiepen aan elk kwaadaardig probleem dat opduikt in dagen van diffusie. Deze changemakers, deze vragenstellers en oplossers werken achter de schermen. Niemand kent hun naam. Alleen hun roem. Het zijn de hoofden, harten en handen die dit digitale tijdperk wereldwijd hebben gevormd.

De Nederlandse digitale industrie groeit enorm en werkt overuren bij systeemveranderingen die er echt toe doen. Eén keer per jaar is het tijd om te schitteren, te delen en te juichen. Op Dutch Digital Day krijgt de hele industrie hun injectie van inspiratie van het volgende niveau. Talent en meesterbrein verzamelen zich voor interactieve sessies, keynote sprekers, uitvoeringen, proefprojecten, verbijsterende zaken, morele discussies (Black Mirror, we watch you …) en innovatie in wording. Op 21 juni 2019 wordt het weer DDD. Ontmoet: de makers. Mis het niet.

PROGRAMMA

13:00 Welkom op de Nederlandse digitale dag
13:30 Opening Dutch Digital Day door moderator Jim Stolze
18:00 drankjes en eten